Dags att ta sig en ordentlig titt i QX Shop! I dagarna har vi fått in en radda nya fina figurer från December Diamonds. Förutom två som passar perfekt till Halloween och Alla Helgon-helgerna, har vi tagit in flera nya härligt kitschiga figurer att smycka hemmet med jul-tid eller ej! Dessutom har December Diamond äntligen gjort superfina kärlekspar för både tårtan och som dekoration på bröllopsbordet! Nytt från samma skönt kitschiga företag i USA är deras ”Fairy”-figurer. Peter Pan-inspirerade med vingar och allt! Så superfint.

Kolla alla nya figurer från December Diamonds

Apropå bröllopsbord så har vi själva producerat nya fina pappersservetter 33×33 centimeter i tre lager med regnbågsfärgerna. Just nu har vi dessutom lagt in dem i vår höstkampanj med 20% rabatt. Det har vi även gjort med de coctailpinnar med regnbågsflaggan som vi just fått in i lager igen. Dessa superpopulära partyhöjare har vi även tagit fram med transflaggan och läderflaggan. Och vi har gjort en variant med regnbågsflaggan och Davidsstjärnan så att Chanukka-festerna eller Bar/Bat-Mitzva-kalasen blir extra regnbågsinspirerade i år!

Se de nya coctailpinnarna här

Nytt är även Finlaysons nya serie av säng- köks och badrumtextilier med Tom of Finland-motiv. 2017 har de släppt en serie designad av Sami Vulli. De tre stilarna, Street, Back Street och Back Alley är inspirerade av graffitikonst i röd/turkos eller grön/turkos. Gräsligt snygga helt enkelt! Givet som julklappar, glöggpresenter eller helt enkelt för att fixa det extra kaxigt i det egna hemmet!

Se de nya Tom of Finland-textilierna från Finlayson här