Snipers innebandylag siktar på guld igen

Lördagens tävlingar avslutas med ett Valentines Day Party (Love 09) på nattklubben John Dee i centrala Oslo. Nytt för i år är att festen arrangeras i samarbete med Oslos Pride-kommitté, Skeive Dager, och det blir efterinsläpp för allmänheten efter banketten och de officiella programpunkterna.

Stockholm Snipers har haft en stark utveckling under året, och inledde bland annat med sju raka matcher utan förlust i Korpens innebandyserie för mixade lag i höstas. Det gjorde att laget kvalificerade sig till slutspelet för första gången, men fick se sig utslagna redan i kvartsfinal. En tredjeplats i serietabellen räckte dock för uppflyttning, och efter nyår spelar Snipers nu i divison 1. Det innebär betydligt tuffare motstånd, men av de första sex matcherna har laget vunnit två och spelat en oavgjord.

Efter Raballder Cup väntar nästa stora gayidrottsevenemang, World Outgames i Köpenhamn (25 juli – 2 augusti), där tusentals gayidrottare från hela världen kommer att delta i ett 30-tal olika sporter.

Raballder Cup i QX GayMap