Motståndarna, Solna HF, är ett lag som Snipers tidigare har haft problem med och det var därför extra spännande när hemmalaget ledde matchen fram till mitten av första halvlek. Efter ett fartfyllt spel från bägge lagen var ställningen 12-18 i halvtid. Andra halvlek blev jämn och trots att Snipers hade tre spelare utvisade en period så klarade man av att vinna den delen av matchen. Matchen slutade 22-27 och trots förlust så är handbollslagets tränare nöjd med insatsen. ”Det är första gången vi spelar som ett lag och ställer upp för varandra i försvar” säger Jannis Papadopoulus.
Nästa match spelas i Eriksdalshallen söndag den 29 september kl 12.30 mot ett annat favorittippat lag i serien, Hellasgården.