I första halvleken pendlar spelet fram och tillbaka. SuS får spela upp bollen utan särskilt mycket press, vilket gör att Snipers faller tillbaka i banan. Motståndarna tar också ledningen som en följd av detta. Trots lite bekymmer i positionsspelet står Snipers ändå för ett antal fina kombinationer. En av dessa leder till en chans för Simon Bronegård som förvaltas på bästa möjliga sätt. 1-1 är också resultatet i halvtid.

Inför andra halvlek coachas laget att sätta högre press, för att på så vis försvåra för motståndarna i uppbyggnadsfasen. Detta är ett drag som också ger resultat. Samtidigt som SuS spelare tröttnar får dom svårare att hitta effektiva spelvägar genom Snipers led. Snipers har många bra chanser och gör också tre mål genom Mikael Smitz och Joakim Binette, samt Bronegård som gör sitt andra för dagen. Slutresultatet skrivs till 4-1, men siffrorna kunde med lite skärpa ha varit större.

Bäst i Snipers för dagen var mittfältssluggern Mattias Schilcher tillsammans med högerspringaren Linus Berg och lagkaptenen för dagen, Mikael Smitz. Kommande helg matchas det mot FC Magenta, med avspark söndag kl. 15 på Åkeshovs BP.