Med riktigt bra effektivitet framåt och ett försvar som bara släppte till en riktig chans för motståndarna under 90 minuter kunde slutresultatet skrivas till hela 10-0. En historisk seger för Snipers då laget aldrig vunnit så stort tidigare.

Mittbacksklippan Mikael Smitz svarade för två mål framåt.

Stor segerorganisatör var Simon Bronegård med fyra mål och tre målgivande passningar. Mikael Smitz i mittförsvaret var även han klockren i sitt spel och svarade dessutom för två mål framåt. Övriga målskyttar var Simon Öhrlin, Peter Sjödin, David Virén och Andreas Olsson.

Om det var isslossning för a-laget så gick det tyngre för reservlaget som förlorade för andra veckan i rad, denna gång med 4-1. Det stora problemet för kvällen var markeringsspelet som inte alls fungerade. Det ledde till att en osäkerhet spred sig i laget som även färgade av sig på lagets offensiva spel. I anfallsspelet fanns dock flera kombinationer med snabbt passningsspel som förhoppningsvis kan få mer utrymme nästkommande drabbning.

Denna vecka krockar a-lagets och reservlagets matcher, då båda fighterna går av stapeln fredag kväll. A-laget spelar borta på Stadshagen mot tabelljumbon Tolkarna, med avspark kl 20.00. Reservlaget möter Avengers med avspark kl 20.30, som vanligt på Bäckahagens BP.

David Unnersjö-Jess höll säsongens första nolla.
Simon Öhrlin hjälper en överkörd motståndare på benen.