Trenden är i år frihet, motorcyklar och mopeden ökar stadigt i popularitet framförallt eftersom utbudet blivit stort och har anpassats till de flestas behov. Att smidigt ta sig fram och lättare parkera är bidragande faktorer till den ökande populariteten. I Stockholm har Nilsson skapat sajten www.mcparkering.se för att vi enklare ska hitta alla stadens MC parkeringar som flyttas runt men också växer i antal.

Alla generalagenterna bjöd på nyheter i sina modellprogram, Kawasaki har uppdaterat designen på sin storsäljare ER-6N och visade att det som redan är bra kan göras bättre. Ducati har gett oss nya Streetfighter 848 i sommarens färg gult och Honda har kommit med NC700XA/XD där du kan välja mellan automat eller manuell växellåda.

Har du mycket tid så kan du givetvis anpassa din hoj precis efter dig själv med motivlackeringar och fiberlampor eller varför inte bygga om den till en häftig trehjulig trike. Mässans mest ”pimpade” hoj hittade vi hos Honda som visade en Goldwing som utrustats med mängder av krom, surround-system och ljusslingor i olika färger.

Utbudet av skinnställ, boots och annan skyddsutrustning är som alltid enormt, svart är fortsatt den mest populära färgen om du inte väljer att färgmatcha utrustningen med hojen. KTM kan prylar och färgen orange, mässans mästare på innovation och att förse sina fan med nödvändiga och onödiga prylar. Kanske hittade vi den optimala prylen för att uppfylla drömmen för alla KTM-fetischister, för endast 120 kronor kan du köpa ditt eget brännjärn med KTM-loggan för att märka din slav.

Har du inte körkort för mc eller förarbevis för moped så passa på att skriva in dig på trafikskola redan nu så hinner du skaffa kort och köra en stor del av sommaren.

SLM Stockholm kommer den 20 april att ha uppstart av årets mc-säsong för alla gaykillar, kom till klubblokalen och snacka hoj, umgås med andra hojkillar och sen planerar vi turer för sommaren.