Snipers kommer mer och mer in matchen med bitvis fint spel och skapar en del hörnor och känns väldigt farligt på djupledsbollarna. Just en sådan är det som föranleder kvitteringen i matchminut 36.  Mikhail Vlasov lyfter fram en boll och  som Bronegård lobbar till 1-1, ett resultat som står sig till pausen och det kändes som Snipers skulle ta det här.  Dock så ändras det tyvärr snabbt i andra när motståndarnas duktiga anfallare gör 2 mål på 2 minuter. Efter detta känns det som idrottshögskolan har bra kontroll på matchen.

Niklas Ek, grundare av Stockholm Snipers fotbollssektion.

Det ska dock bli spännande igen efter att Snipers reducerat i 78 minuten. Ett riktigt snyggt mål för övrigt, av Mikhail Vlasov. Nu känns det som Snipers ska få in kvittering men som så många gånger förr vid sådan situationer blir det kontring 2-4, och slut för denna gång. Överlag en bra match mellan två bra spelande lag och det känns som det kunde gått hur som helst.