Sista löradgen i mars var det dags för Korpen slutspel inomhus fotboll i Brommahallarna.
Första matchen i 8 delsfinalen var mot Mera Ork If som öppnade starkt med 0-1 efter ett par minuter. Det fick tjejerna i Snipers att vakna upp. Efter det började det spelas fotboll av Snipers och slutresultatet blev 4-1 till Snipers efter ett riktigt bra passningsspel.
Snipers målskyttar var Trine, 2 mål, Moa och Linda 1, ett mål vardera

I kvarten mötte Snipers Sparka o Spring, vilket blev en kamp redan från börja. Men Snipers-tjejerna visade var skåpet skulle stå. Med ett riktigt bra back och forwardsspel blev slutresultatet 2- 0 Bägge målen gjordes av Trine var av ett på straff.

Efter en kort paus så var Snipers i semifinal mot Blackberries. Det blev ett jämt spel med många målchanser från bägge lagen. Snipers vann matchen på övertid med ett dundermål av Lisa när det var 2 sek kvar på förlängningen. När slutsignalen gick utbröt ett glädjefnatt hos Snipers över att vara i final.

I finalen mötte Snipers-laget ett ungt Rissne-lag. Det var inget skönspel utan mera vilja som fick dom trötta tjejerna att stå på benen under hela matchen. Det var tack vare Snipers målvakt Karin som nollan hölls i 3 av 4 matcher. Hon storspelade med många bra friläges räddningar.
Moa fick äran att göra matchens och dagens sista mål. Och äntligen var Stockholm Snipers Damer inomhus mästare i korpen och laget fick sina första medaljer + pokal