En av mina paradgrenar här i livet är att rida. Och nu menar jag inte shetlandsponnys eller islandshästar. Jag menar förstås män, DILF:ar i synnerhet. Och tja, ganska många andra i allmänhet. Är man kåt är man inte så kräsen. Åtminstone inte jag.

Jag är också rätt bra på annat. Som att andas genom näsan och att svälja mycket på en och samma gång. Jag vågar lova att det finns ytterst få kukar som är för stora för mig! Inte ens den kolossalt välhängda militär jag sög av i höstas gjorde mig bet. Det var knappt, det ska erkännas. Jösses Amalia vilken pansarvagn till slickepott! Men jag anammade ordspråket: skam den som ger sig! Och tji fick han som trodde att fäbodjäntan inte snaskat falukorv förr!

Något jag däremot är riktigt dålig på är att vara måttlig. Det gäller i många sammanhang, inte minst när det kommer till just sex, vilket jag som många av er redan vet älskar att frossa i.
Till att börja med vill jag ha sex minst fyra gånger om dagen! Vilket i sig är ett tydligt incitament för att jag inte borde bo i en ort med 600 invånare, med ungefär noll bögar och två smygisar som enbart är tillgängliga vissa lördagskvällar.

Det bästa jag vet är att börja dagen med en ridtur. Gärna till ljudet av att sänggaveln dunkar mot väggen och att Lisa Larson-figurinerna faller som furor. Ju hårdare desto bättre! Och det vet väl alla att en proteinshake till frukost gör bögen… jag menar magen glad?

Måtta när det kommer till platser och situationer är inte heller min grej. Jag har gärna sex i oväntade sådana. Som när jag skriver dessa rader och vet att jag inom en timme kommer ha ögonbindel och vara helt i hans händer. Och vem han är vet jag fortfarande inte, fastän vi setts en handfull gånger vid det här laget. Alldeles säkert är i alla fall att det blir spännande och att jag kan räkna med att bli både rikligt fylld och riktigt nöjd.

Spännande var det också i somras när jag besökte Ornässtugan i Dalarna. Har ni varit där? En gång i tiden gömställe för Gustav Vasa, i somras en perfekt plats för undertecknad att bli tagen bakifrån. Inte i självaste stugan ska tilläggas. Någon måtta fick det vara. Men väl mot en pigtittare i anslutande byggnad!

Spännande var det även i vintras när två män runkade över mitt ansikte – och fyllde så väl mina läppar, kinder och panna med säd. Inte gjorde det saken mindre grann att vi befann oss på en trång toalett på ett tåg till Örnsköldsvik. Tänk om vi blivit påkomna! Ja, jag hade då inte skämts. Gillar man sperma så gör man!

Även om missionären i sovrummet kan vara nog så underbart så funkar den inte fyra gånger om dagen för mig. Jag behöver variationen och det där icke måttfulla. Förbjudna platser och oväntade tillfällen, ja tack! Tillåt mig att frossa!

Jadå, ni får anteckna och smida planer. Och fortsätta komma med trevliga förslag. Är jag tillräcklig pilsk kanske jag nappar. Med vissa undantag, förstås, exempelvis Sverigedemokrater. Men även här finns ett undantag i form av SD-Tobbe. Skulle han komma med en invit vet jag inte vad jag skulle ta mig till… Men antagligen skulle jag boka första tågbiljett till Skaraborg och hoppas på hårda tag!

Nu blev det verkligen en krönika där jag fläker ut mig om hur jag älskar både kuk och DILF:ar, att rida och bli alldeles nersmetad med sats. Men jag gillar ju också andra saker, det ska tilläggas. Som att baka hallongrottor och att måla med akryl, exempelvis. Något jag tog upp häromdagen – se bilden. Vilket när jag tänker efter också innebär att bli nersmetad.