Alla utom heterosexuella män tar den i tvåan. Jag menar flator använder enhörnings trosor… heterosexuella tjejer blir fulla och låter deras respektive ta brunt körkort… och bögar, ja, vi mer eller mindre uppfann analsex.

När mina polare pratar om hur de har analsex från höger till vänster och med vem som helst förstår jag inte riktigt hur? Jag menar analsex är ju värsta grejen! För mig är det nämligen så utelämnande och eftertryckligt att jag inte kan ge mitt rövhål till vem som helst. Ett ställningstagande som överensstämmande nog delar bögvärlden i två. Jag menar en del bögar har bara analsex inom relationen och ser oralsex som samlag, andra lever för en tolvfyra och dem kallar vi för kukslynor.

Att sätta ord på analsex i annat än vokaler är dock svårt, och innan man ens gör ett försök bör man försäkra sig om den som ska passera genom ens ringmuskel inte är något rövhål. För rövhål och rövhål går nämligen inte bra ihop. Jag menar ska man ligga där i positioner som stundtals får ens kropp att se konstig eller till och med motbjudande ut är det viktigt att personen som ska nosa en i prutten är förstående. För allt.

Spelar respektive emellertid sina kort rätt, kommer öppningen mellan dina ben bokstavligen talat be om att få bli penetrerat. Jag lovar. Du kommer att känna det inom dig. En känsla som jag skulle beskriva som: ”Får jag inte stolpe nu, kommer jag att dra mitt rövhål längs en sträv matta – mothårs”.

Första gången kommer det att göra det ont. För att slappna av är inte så lätt som man kan tro och det kommer vara svårt att skilja på om känslan man känner mer påminner om en bajskorv på väg ut än en kuk på väg in. Men ge inte upp! För analsex är nämligen en förvärvad smak. Och under den första tillfredställande gången kommer det att vara så skönt att du aldrig vill att det ska ta slut. Det är nämligen som att alla hämningar släpper och man gör ljud som man inte ens visste fanns. Kanske känns det också väldigt snuskigt och kinky på ett rysligt passivt men aggressivt sätt? Som i: ”Åh, ja, hårdare, hårdare!”.

Och efteråt undrar man var allt kom från? Men det är helt normalt. Analsex tar nämligen fram det djuriska i oss. Det äkta. Det sårbara. Och därför är analsex speciellt och mer personligt än det mer traditionella samlaget. Fast det är klart, vad vet jag? Jag är ju bara bög… men jag vet i alla fall att analsex kittlar dödsskönt i kistan. Det känns fel, det känns rätt, det är en bro – jag rekommenderar det till alla.

Andreas skriver krönikor för QX.se och vill du läsa tidigare krönikor och texter kan du besöka bloggen på Qruiser