Svettig och full av ursäkter skakar jag hand med mannen bakom Lucas Entertainment, ett av världens mest framgångsrika gayporrbolag. Som tur är visar Mr Lucas inget missnöje med min sena ankomst, så vi sätter oss på hans kontor. Det är rätt stökigt med lådor, papper och promotionmaterial överallt, och mitt i alltihopa sitter Michael Lucas sobert klädd i svart skjorta och mörka jeans. Skjortan är uppknäppt en bra bit och det vältränade bröstet tittar gång på gång fram när han lutar sig fram.

Den vältränade torson beror på att han går på gymmet varje morgon innan han kommer till jobbet. Sen jobbar han till sju och äter middag runt nio. Så ser varje dag ut för arbetsnarkomanen Michael Lucas. Men det gör inget.
– Jag älskar mitt jobb och jobbar jämt, det är nyckeln till att mitt företag går så bra som det gör, säger han självsäkert.
Årligen släpper Michael Lucas ett trettiotal filmer, via pay-per-view och dvd. Han berättar att det gäller att hänga med i branschens svängar och trender för att hålla sig kvar på topp.
– Det ser inte likadant ut idag som det gjorde för tio år sen då ett fåtal aktörer tjänade fantasisummor. Idag finns så oerhört många aktörer som också vill ta del av kakan. Och pay-per-view andelen har ökat oerhört.

Vad är Lucas Entertainments framgångsrecept?
– Att göra filmer med snygga killar som håller sig i form. Och som älskar sex. Fetischbiten är också stor för oss. Konsumenterna lever sällan ut fetischism hemma, men de gillar att se det på film. Just nu är fot- och kissfilmer stort. Just de två genrerna har vuxit enormt de senaste två åren.
Är det viktigt att Lucas Entertainments stjärnor är välutrustade?
– Det är alltid bra att ha en stor kuk. Det spelar ingen roll hur stor din pojkväns kuk är eftersom han antagligen har en massa andra kvaliteter som du bryr dig mer om. Däremot är det viktigt att killen du ser på film har en stor kuk, för hans enda syfte är att göra dig kåt. Allt i vår industri handlar om sex, och de flesta går igång på en stor kuk.
Men helheten är ju viktigast, menar Michael Lucas. Han ger exemplet Wilfried Knight, som jobbar för Lucas och menar att han har allt: sexigt ansikte, putig rumpa och otroligt snygg kropp.
– Och han har inte den största kuken, men med alla de andra faktorerna så blir han en toppspelare och en mycket eftertraktad skådis i branschen.

Michael Lucas

Trots att Michael inte alltid är involverad i castingprocessen har han bra koll på alla killar som söker jobb hos honom. En audition brukar gå till på följande sätt: Man träffar en castingagent och får ta av sig på överkroppen. Har man ”lovehandles” så får man nobben och föreslås gå hem och träna. Om man är i god form får man ta av sig på underkroppen, låna ett par porrtidningar och runka sig hård. Sen tas ett par polaroidbilder och den sökande får svara på tjugotalet frågor. Om allt från vad de föredrar till kukstorlek.
Men straighta killar göre sig icke besvär. Gay for pay är inget för Lucas Entertainment. Bolaget använder sig bara av killar som gillar killar.
– Det finns tillräckligt många snygga, vältränade och begåvade bögar som vill det här. Varför ska man då använda sig av straighta? Nej, det där fattar jag inte, säger Michael Lucas krasst och lutar sig tillbaka.
Vad är du mest stolt över?
– Att jag kom till USA utan något alls, började från botten, och sen har jobbat mig upp utan finansiärer eller att ta lån. Det är jag oerhört stolt över.

Läs hela intervjun i QX novembernummer
Ladda ner som PDF här