Via en fitness-sida i QX, klubb på Qruiser och inte minst sommarens träningspass i Rålambshovsparken har Jari Ketola gjort sig känd som en av inspiratörerna till en hälsosammare homostam. Och vid olika gayidrottsevent, senast Eurogames i Ungern, har han tagit hem medaljer till Sverige. Utöver detta så har han en minst sagt gedigen karriär som inte har ett vitten med homogay att göra.
Nu är han nominerad till fitnessvärldens motsvarighet till GayGalan. Den 8 december hålls den på Gothia Towers i Göteborg och aldrig har så många fräscha damer och herrar samlats på en och samma plats som den aftonen. Här serveras sannerligen inga sega råttor!
Ketola nomineras i kategorin Årets PT, vilket vi kan informera den omedvetne konsumenten av sega råttor om att det är en förkortning av Personlig Tränare.


Jari motiverar till träning i Halmstad


Så här lyder motiveringen till att Ketola nominerats som en av totalt 20 PT.
Med snart 20 år i träningsbranschen och landslagstävlande i både friidrott och Bobsleigh, med deltagande i OS, vet han var det innebär att ta sig i form. Och hans välgjorda böcker om träning har inspirerat tusentals. Jari Ketola är onekligen en av branschens mest rutinerade, och dessutom mest ödmjuka, PT:s som lägger ett enormt fokus på varje kund han tränar och också lägger samma engagemang på varje deltagare när han utbildar framtidens PT:s inom TheAcademy.
Och likt Gaygalan är det upp till den som intresserar sig för prisutdelningen att se till att den egna favoriten vinner. Detta gör man genom att rösta på galans hemsida.

Här kan du rösta i galans fem kategorier