Thomas Kratz, Driftchef
Södermalm, Stockholm
Qruisernick: Silvestråle

– Jag verkligen älskar gräddiga såser och en härlig ”smarrigt” fylld smörgåstårta. Men jag slarvar max en gång i veckan.


Micke, hiv- och hälsohandläggare
Stockholm
Qruisernick Kapten Darling
– När jag har ont om tid så är inte mat något som jag prioriterar, då blir det lätt någon form av hämtmat, ibland nyttigare, ibland mer lustfyllt! Jag önskar att jag hade mer tålamod med att planera och låta mat ta tid. Söndagar är framförallt den dagen där jag låter nöje får gå före nytta och då blir det MASSA onyttigt!

Robert Thunström, Gruppträningsinstruktör
Stockholm
Qruisernick : Söderön

– Jag har haft väldigt dåliga matlaster, men jag har blivit bättre att ta hand om kroppen. Jag brukar säga ”no more pizza och skräpmat för mig”, men…