Pekka Heino
– Träning är något speciellt för mig, mitt löfte till mig själv är att försöka göra ”en Beckham”, det vill säga 200 situps om dagen. Beckham Beach 2011 !

Rickard Engfors
– Jag anser att försöka hålla ett nyårslöfte är dömt att misslyckas. Det är mer realistiskt att sätta upp hälsosamma mål i vardagen än att bara utmana sig själv vid tolvslaget en gång om året.  2010 blev året då jag valde bort alkohol och festande. 2011 års må-bra projekt är yoga. Jag upptäckte nyligen hur fantastiskt det är både för mitt fysiska och mentala välbefinnande.

Jimmy Myhrinder
– Mitt hälsolöfte 2011 är att fortsätta med välbalanserad mat, sen vill jag bli bättre på springa, jag kommer att komplettera min träning med yoga och simning.

Erik Engebretsen
– 2011 vill jag framförallt komma igång mer regelbundet med yoga. Jag tycker att yoga är jätteskön träningsform, men jag har känt att jag inte riktigt tagit mig tid till det.

Catrin Notbohm (t.v.)
– Jag älskar att simma så 2011 ska jag träna mycket med Stockholm Dolphins swim club och målet att hålla mig under 30 sek på 50 m frisim.

Charlotte Bergdahl (t.h.)
– Back to Active life. Jag har alltid tränat men jag krossade min knäskål 2010 så jag har inte kunnat utöva någon träning alls. Mitt mål 2011 är att träna upp mitt knä så att jag kan bli mer aktiv samt spela framförallt badminton igen.