STOCKHOLM.
– Vi har en mysig restaurang som passar perfekt både till en fin romantisk eller en mer social middag. Varför inte börja med brunch då, tyckte Cristian och jag. Vi har ju en del rätter som också passar till brunch som till exempel våra super goda quesadillas.
Vad är era specialitéer på menyn just under brunchen?
– Vi har en ganska varierad brunchmeny, med både varma och kalla rätter, min absolut favorit är äggröran, huevos revueltos, efter min mormors recept med färska tomater, bacon och lite till. Är man lite bakis passar inget bättre än en varm fisk och skaldjursoppa. Självklart har vi varma och kalla smörgåsar, pannkakor och vår hemlagade hamburgare toppad med bacon, cheddar och rostad lök, för de som föredrar den traditionella brunchen. Sedan har vi nypressade juicer från färska frukter pressar vi på beställning och är riktig goda, det nyttigaste som finns.

Hur skiljer sig stämningen från då ni har öppet på kvällarna?
– Stämningen är lite lugnade på brunch, då kan man sitta längre och umgås, musiken är i ett lägre tempo som inspirerar och framkallar livets drömmar.

Varför gillar du brunch?
– Det fanns inget bättre än när Cristian och jag vaknade sent på lördagar eller söndagar, då gick jag in i köket och lagade pannkakor, fixade smörgåsar, en äggröra och en milkshake, vi satt vid bordet i bara morgonrock och njöt ganska länge. Vi drömde om framtiden, om vår fina restaurang som nu är verklig, skapad med massor av kärlek.

Vilka tider har ni öppet?
– Vi har öppet för brunch lördagar och söndagar 12-16, men vi har såklart öppet till 01.