Influencern Jools Lebrons TikTok-konto joolieannie har på kort tid exploderat. Med termen ”very demure, very mindful” har hon fått resten av den virala världen att ta efter i sitt synsätt på hur man beter sig.

Genom flera videos berättar hon om hur man är ”demure” i olika sammanhang. Ordet, som enklast översätts till svenskans ”blygsam” eller ”anständig”, används när Jools vill förklara hur man exempelvis klär sig till jobbet, hur man sitter i kollektivtrafiken och hur man beställer en kopp kaffe.

Allt började med videon nedan där Jools säger:
”Se hur jag gör min make-up för jobbet? Väldigt demure, väldigt mindful. Jag gör inte för mycket. Jag är väldigt mindful när jag är på jobbet. Se hur jag ser ut? Väldigt presentabel. Många av er tjejer går till jobbintervjun och ser ut som Marge Simpson och sen till jobbet som Patty och Selma (Marges systrar), vilket inte är ”demure”,

Efter Tiktok-framgångarna med ökat följarantal har Lebron berättat att hon nu betala för, och slutföra, sin pågående könsbekräftande process.

Hon fortsätter samtidigt att uppmana folk att fortsätta tänka ”demure”
– Din tolkning av ”demure” är vad det betyder för dig. Det handlar om att vara medveten och omtänksam om människor runt omkring dig, och hur du presenterar dig själv i samhället.

@joolieannie #fyp #demure ♬ original sound – Jools Lebron