Vill du som många andra bögar och kvinnor världen över fira jul med Oprah Winfreys favoritinredare Nate Berkus? På hemsidan till hans egen inredningsshow, the Nate Show, finns nu massvis med inspiration till den perfekta fröjdefulla julen. På hemsidan tipsar han om allt ifrån de oväntade julklapparna, till de perfekta bordsdekorationerna och blomsterarrangemangen, till hur du får julens gäster att känna sig extra välkomna i ditt hem.

Nate Berkus blev världsberömd som inredare efter att Oprah upptäckte honom och började ha med honom som ett fast segment i sin talkshow. Där ställde han upp för tittare och kändisar i akut heminredningsbehov. Han har även inrett flera rum i Oprahs egna bostäder samt skrivit inredningsboken Home Rules, där han presenterar sin egen inredningsfilosofi. Men det var först efter att han i Oprahs show pratade ut om hur han tragiskt förlorade sin pojkvän och själv överlevde tsunamin 2004 som kvinnor och bögar världen över verkligen tog honom till sina hjärtan.

När Oprah Winfrey tidigare berättade att årets upplaga, den 25:e säsongen av hennes talkshow, skulle bli den sista, meddelades det också att Nate Berkus skulle få en egen show, som lanserades tidigare i år. I sitt dagliga tv-program hyllar Nate sin kärlek till heminredning och kommer med kreativa lösningar på hur vi gör vardagen lättare i våra bostäder, tipsar om de nya inredningstrenderna och kommer med idéer på hur den moderna hbtq-familjen ska kunna få flyt i sin samlevnad.

Även om showen ännu inte kommit till Sverige så kan du se utdrag ur varje avsnitt på hemsidan till ’the Nate Show’ här: http://www.thenateshow.com/videos