Felix av Luxemburg 2006

Felix av Luxemburg är född 1984 och näst äldst av Storhertigparet Henri och Maria Theresa fem barn. Han är så sjukt snygg, ja till och med Europas snyggaste prins och dessutom är han väldigt trevlig.

Prins Harry i juni 2009

Harry av Storbritannien är också född 1984. Harry har utvecklats till en superhunk och hans bror William känns alltför trist. Harry är helt klart en festprisse men också den av syskonen som för vidare mamma Dianas humanitära arbete.

Prins Carl Philip vid kung Carl Gustafs 64-årsfirande i år

Carl Philip av Sverige föddes 1979 och är en riktig hunk. Kopia av snygge skådespelaren Orlando Bloom och vår prins går verkligen från klarhet till klarhet. Ena dagen fotograferar han, nästa dag är han en proffsig designer men vi gillar honom som bäst är när han kör sina rallybilar. Som Maria Montazami skulle ha sagt: Mums!

Pierre Casiraghi, här med prinsessan Stephanies son Louis Ducret

Andrea och Pierre Casiraghi i Monaco är födda 1984 och 1987. De är utan titlar men har båda arvsrätt till den monegaskiska furstekronan. De ser egentligen likadana ut och lever för fester och brudar. Men det är okej för de är så sjukt snygga!

Amedeo av Belgien

Amedeo av Belgien född 1986 är dotterson till Belgiens kung Albert II och har de sista åren byggt upp en karriär i det belgiska försvaret. Prinsen är kanske en av Europas minst kända kungligheter men är definitivt juvelen i det belgiska kungakronan.


Läs även: Hon är Victorias vackraste gäst