– Till att börja med är det den mer tävlingsinriktade delen av volleybollen som har gått in i Snipers där de flesta stora lagsporterna redan finns representerade. Att detta sker just nu beror till stor del på att det fötts en tanke inom volleybollen att inom några år kunna delta med ett lag i det nationella seriespelet, berättar Stefan från Lambda Volley.
Idag deltar Snipers/Lambda i Stockholmskorpens div 1 herrar dit man flyttades upp efter en överlägsen serieseger i div 2 förra säsongen. Laget ligger för tillfället på den nedre halvan av tabellen efter att ha förlorat några jämna matcher efter juluppehållet. Senast pressade man serieledarna Spårvägen, som bara förlorat ett enda set under hela säsongen till två jämna set utan att det riktigt ville sig på de avgörande bollarna.
Närmast på programmet står förutom spel i Korpen deltagande i helgens Raballder Cup i Oslo som i år lockat 16 lag från stora delar av Europa. I Raballder Cup tävlas det också i Handboll och innebandy där Snipers ställer upp med ett lag som förhoppningsvis kan försvara segern från förra året.