Efter bara någon match började dock skadebekymmer laget inte varit med om tidigare. Axlar ur led, trasiga lårmuskler, sprickor i fötter, brutna armar och… ja, listan kan göras lång. Och med detta kom även ett stukat självförtroende.

Med ett lag i division sex och ett lag i en reservlagsserie krävdes det mycket av de spelare som höll sig hela och friska. I den sista a-lagsmatchen fanns blott en (1) spelare med från start och som även spelade den första a-lagsmatchen för säsongen, vilket talar sitt tydliga språk.

Summan av detta blev inte helt oväntat att laget föll ur division sex och får ta nya tag i division sju 2015, och förhoppningsvis vara med och slåss om topplaceringarna. I reservlagsserien gick det också förhållandevis tungt men några segrar gjorde att laget undvek en jumboplats. Sammantaget har det varit många trötta och slitna spelare denna höst, men samtidigt svävar en positiv känsla inom laget inför kommande säsong. Oavsett det något dystra 2014 är det en viktig och lärorik erfarenhet att ha spelat i en högre division.




Närmast på schemat står turnering i Hamburg i slutet på oktober innan inomhusträningarna börjar i mitten på november. Du som är intresserad av att träna med oss, kontakta sektionsansvarig Niklas Ek på [email protected].