Malmö Devilants firar i år 10-årsjubileum. Föreningen kan blicka tillbaka på tio år av blandat sportutövande, de första åren låg fokus på rugby, men de senaste sex åren har klubben endast ägnat sig åt volleyboll. 10-årsjubileet firas på olika sätt.

– Vi har haft en jubileumsfest och kommer bland annat att ha en insparksfest i samband med första träningen för hösten, säger Daniel Enström, ordförande i föreningen. De senaste åren har klubben deltagit på många gayvolleybollturneringar över hela Europa, och organiserar numera även en egen årlig turnering i Malmö. Under hösten 2014 har föreningen som mål att vara med i turneringar i Berlin och Amsterdam. Det finns förhoppningar om att skörda nya medaljer som kan läggas till samlingarna. Under de senaste åren har Malmö Devilants också haft ett växande samarbete med Pan Idræts volleybollverksamhet i Köpenhamn, där alla medlemmar i respektive förening får spela fritt på den andra föreningens träningstillfällen.

Inför hösten gör klubben en satsning på att bli ännu större, och välkomnar därför nya medlemmar.
– Alla intresserade killar välkomnas att komma och provspela. Träningarna är avslappnade och inga förkunskaper krävs, så det är bara att komma och prova på, säger Daniel. Föreningen har under våren haft hjälp av en tränare från Pan Idræt, som kommer fortsätta att träna laget under kommande säsong.


Du kan även kontakta klubben genom hemsidan devilants.se för mer info.
Första träningen för hösten äger rum nu på fredag den 5:e september.