Stockholm Pride i särklass mest populära kvällsarrangemang, Schlagerfesten i Pride Park, har under en lång tid haft Edward af Sillén som producent. Med Europride valde han att göra sin sista (?) schlagerkväll.
I veckan presenterades de som i år tar hand om den minst sagt populära kvällen. Schlagerhysterin levereras nu av Martin Kagemark och Josefina Ohlsson från showgruppen Schlagerfeber och till stor del kommer man kunna känna igen tidigare års kvällar.
Kagemark är gift med svenska Melodifestivalens grand old man Christer Björkman och han liksom Josefina Ohlssons är väl insatta i schlagersammanhang såväl som körare och som dansare på festivalen som via turnéer och arrangemang med showgruppen.
Det låter som det kan bli en rejäl fest på torsdagskvällen den 30 juli även i år!
– Vi kommer att bjuda på gästartister från årets melodifestival, men också ge tillbakablickar bakåt i historien. Vi avslöjar dock ingenting förrän artisterna står på scenen, berättar Martin Kagemark och Josefina Ohlsson i ett pressmeddelande från Stockholm Pride.
Förköpsbiljetter för hela veckan såväl som enstaka dagbiljetter till Pride Park säljs via TicNet och den 1 maj går priserna upp, så planerar du att vara med på årets festival är det klokt att köpa i god tid.


Stockholm Pride på Tema Pride Qruiser
Storstockholm i QX GayMap