Hon ska få oss att skratta på Pride Comedy

Hur peppar du inför ett gigg?
– Jag peppar genom att bli sjukt nervös och kissar mer än normalt. Ibland tänker jag att jag förvandlas till en gurka, för det känns som jag bara består av 96% vatten. Det är väl typ så jag peppar.
Varför ska man komma på Pride Comedy?
– Man ska komma till Pride Comedy för att det är fantastiska komiker på plats. Samt Mian Lodalen, hallå? Roligaste punkten i prideschemat.
Vad har du för planer under Pride?
– Mina planer under Pride är att hänga med mina fantastiska vänner och träffa nya. Samt att vara så stolt av att jag alltid är mig själv. Men vad gäller party och så vidare så känns supersnippan som en intressant fest.
Vad får man inte missa?
– Man får inte missa PARADEN! Det är så mycket kärlek i hela Stockholm då. Man kan inte må dåligt.
Om man mot all förmodan inte kan komma idag, kan man se dig någon annanstans?
– Jag ska vara med och skämta i Flen den 27 augusti. (Stå upp för barncancer)

Mer info om Pride Comedy:
MOA SVAN
Komiker och programledare i P1:s Pokal, SVT:s Duellen och har den egna talkshowen Moa Svan med Gäster. Är skapare av Flatgalan (som nu heter Den Lesbiska festen) som hon leder (tillsammans med Nour El-Refai) i Pride Park.

PERNILLA HAMMARGREN
Komiker som driver den feministiska humorklubben Stand Up Yours på Södra Teatern (tillsammans med Amanda Lindholm) i Stockholm och gör filmade humorinslag i Moa Svan med Gäster.

SHANTHI RYDWALL MENON
Imitatör och komiker som hörs på söndagar i P3:s Carpe Fucking Diem, har setts i SVT:s Robins och aktuell i höst med den egna showen ”Kan jag få din uppmärksamhet, tack?”

Gäster:
MELODY FARSHIN
Komiker och debattör som uppträder på de flesta standup klubbar i Sverige. Har synts i allt från Bolibompa till Comedy Central. Du har även hört henne på P3 Humorhimlen, Radio1, P4, P1 och Metropol. Bortsett från standupen så engagerar hon sig starkt inom samhällsfrågor och använder humorn som redskap när hon skapar satir.

ALICE ”BRALLAN” HOLLINGWORTH
Talangjakten ”Amelia Comedy Queen” fick ”Brallan” som länge velat pröva på standup att ta tag i komikerdrömmen. Hon tog sig till final och vann mångas hjärtan. För att tjäna pengar jobbar Brallan på TV4 Sport som reporter, på fritiden drömmer hon om att bli producent och om att Sverige ska bli jämställt.

PELLE HELGESSON
Snabbtänkt, improviserande komiker med en fantastisk förmåga att få vilken publik som helst att trivas och definitivt ett namn att lägga på minnet. Pelle har uppträtt på nästan alla stora och mindre scener i Sverige och har trots sina få år som komiker redan stått på scenen på både RAW och Norra Brunn.

MATILDA BERGGREN
Komiker och programledare känd från Ligga med P3 och podden Träna med P3. I slutet av augusti, på Lund Comedy Festival kommer hon att ha premiär med sin första soloshow, om kampen mellan sitt sansade och sitt impulsiva jag: ”En schizofren monolog”.

Och så kommer även den fantastiska och roliga flatikonen MIAN LODALEN att medverka som vår special guest!