Berätta kort om dina Pridesatsningar!
– Jag kör GLAM – pre-pride party nu på lördag på Debaser Medis för att fira in Prideveckan! Det är med min klubb GLAM som jag har kört i Stockholm, Göteborg och Oslo i vår. Sen kommer jag köra ett DJ Katja Gustafsson-flak på lördag i paraden. Jag gör även två fester tillsammans med Gunn Lundemo, club KG Pride Summer Party på Debaser Medis på 1 augusti och DEN STORA EFTERFESTEN med Kiyomi & Lauren från The real l-word 2 augusti.

Hur kommer det sig att ni bjudit in Kiyomi och Lauren från The Real L Word?
– Kiyomi träffade Gunn och jag för första gången på L-beach, Europas största flatfestival i Tyskland 2011 sen har vi hållit kontakten genom åren och hon har även varit här med sitt band Hunter Valentine på club KGs 2 års fest förra året. Vi bestämde oss då att vi även vill ha med Lauren som också är en känd tv profil i samma realityserie och hon är även väldigt känd för sin smyckesdesign i USA. Tillsammans kommer bjuda på ett grymt queert dj-set på Den Stora Efterfesten där minst 1200 tjejer som svettas, dansar, hånglar och festar järnet!

Vad innebär club KG summer party som ni ordnar?
– Vi vill bjuda på mer sydliga tongångar för tjejerna! Det blir Hiphop, RnB, latino, reggae och hits. Vi samarbetar med Ella Lesbian Festival som håller sin festival 4-8 September på Mallorca där Swedish Dyke Vibes kommer DJ:a. Vi vill bjuda på ett väldigt hett dansgolv och alla som vill dansa i bikini topp i tropiska värmen får gladeligen göra så!

Varför startar du Pride redan nu på lördag?
– Det är en gammal tradition som jag har kört under tidigare år. Jag har ju varit festfixare sen 2002 och brukade köra pre-prideparties så tyckte det var dax nu igen!

Du och ett par tv-kändisar är dj:s, varför just dem?
Oj, jag har inte ens reflekterat över det. Dj:s under kvällen är förutom jag, Anton Gyllensten, Thobias Thorwid och Alexander Erwik samt Diva och Evi och sköna dansare. Det är mina vänner, och personer som jag jobbat med ett bra tag. De är även personer som jag lärt ut dj-konsten till i min dj-skola RLC.

Vad ser du mest fram emot under Pride?
– Lördagen är alltid i topp, så jag ser verkligen fram emot alla människor man träffar.

Vad gör Debaser Medis till en bra festlokal?
– Det är en grym konsertscen med projektioner, konsertljud och ljus! Personligen tycker jag det är bästa scenen i Stockholm och då vill jag självklart göra fester där.

Vilken låt är sommarens stora floorfiller?
– Det finns ju en del! Men Timber med Pitbull & Kesha får alltid golvet att gunga. Sen har jag några grymma remixer som jag vet alltid funkar, men de vill jag hålla på tills jag kör dem på Pride…