Senast vi pratades vid höll ni hus på Kickis på torsdagar, men nu har ni flyttat till flatfavoriten Bysis på fredagar…
– Ja, det är både bättre tider och bättre lokal! Eventuellt kommer vi att köra varannan fredag framöver, men det är inte färdigplanerat. Hittills försöker vi tajma så att vi har fester när det inte är andra tjejfester, så att folk alltid har någonstans att gå, och så att vi har fester vid löning när folk vill gå ut. All information om när nästa fest är kan man hitta bland annat på vår qruiserklubb.

Hur har det gått sedan ni startade i december?
– Det har gått bra, det har kommit mer folk sedan vi flyttade över till Bysis. Flatorna och bitjejerna känner sig hemma där, många är gamla stammisar från förr och det blir avslappnat och festligt.

Tanken med TheSpot var att samla en massa folk från olika grupperingar i flat- och queervärlden, hur tycker du att ni har lyckats?
– Vi har nått ut till exakt de människor vi ville. Det är en skön blandning av tjejer, transpersoner och queermänniskor, och jättebra stämning. Men såklart är många fler välkomna att göra TheSpot till vad det är!

Vad kan vi se fram emot på fredag?
– DJ Pinktrol och Ruffneck Crew spelar, det blir hiphop, RnB, dancehall, mycket tjejer och queerfolk, några killar och fest till tre på natten!

The Spot-klubb på Qruiser

http://www.qruiser.com/clubs/club.php?id=98121

Publicerad: 2008-02-29 14:00:00