Västeråsfest

Nu till helgen intar schlagercirkusen Västerås för deltävling nummer två. Det firar nyblivna Gaygalevinnarna KAK:s Daniel & Andreas med en stor schlagerfest i stan. På scenen står schlagerstjärnan Sandra Dahlberg, och deltävlingen kommer att visas på storbilds-tv. Givetvis är festen komplett med schlagerbar och schlagerkaraoke, och happy hour-priser i baren.
Torsdagen den 14 februari är sista dag att köpa förköpsbiljett till tv-visningen med buffé och det gör du HÄR.
Det finns även möjlighet att boka biljetter till efterpartyt (för 100 kr) som startar 21.30-02.00 och det är då Sandra Dahlberg uppträder. Kolla in KAK:s hemsida…
Och by the way: Hennes närvaro kan även locka en annan schlagerstjärna som står henne väldigt nära…

Vi ringde upp Fröken Klimpfjäll (numera Fröken Hagfors), för ett snack…

Sandra, vad ska du göra i Västerås?
– Jag ska köra mina schlagerlåtar, och några andras schlagerlåtar iförd en gigantisk gigantisk rosa klänning. Det blir gala!

Såg du deltävlingen i lördags? Favorit?
– Ja! Alltså, jag älskar Christer Sjögren och hans låt var…speciell, så jag röstade på honom. Han kommer ju från Hagfors, så det var också ett visst mått av patriotism.

Är det nån annan artist du ser fram emot i år?
– Charlotte Perrelli. Det ska bli oerhört skoj att se henne i tävlingen igen. Det var verkligen på tiden!

Skickade du in nån låt i år?
– Nej, inte i år. Men nästa år ska jag skicka in igen. Det vore hur kul som helst att vara med igen. Jag har skickat in ett par låtar tidigare år, bland annat en duett med Roger Pontare

Vad gör du annars? Du lär ha öppnat en butik?
– Ja, jag har öppnat en tebutik i Hagfors. Den heter ”Tea & Plutten” och vi har omkring 60-70 sorters te. Jag har stenkoll på varenda en, Jimmy (Jansson, Sandras sambo), utmanade mig i ett blindtest. Jimmy har förresten ett eget te som heter ”Jimmy Blue Star” som innehåller bergamott, citrus och blå malva. Sen har vi ett te, Lhasang, som luktar gammal skogskoja men det sätter rejäl fart på sexlusten! Jag lovar att det funkar (skrattar).

Vad: Club KAK Schlagerfest i Västerås
Var: Club & Grill, Smedjegatan 7, Västerås
När: 16 februari 19.30-02.00
Övrigt: 3 barer och 2 dansgolv (ett schlager och ett house/club), öppna från 21.30

Sandra Dahlberg-klubb på Qruiser

Club KAK på Qruiser

http://www.qruiser.com/clubs/club.php?id=95888

Publicerad: 2008-02-13 12:26:40