MALMÖ/KÖPENHAMN
SLM har farvälfest på Studiestræde och lämnar därmed det klassiska gayområdet för att flytta till det nya i närheten av Code, Centralhjørnet, CanCan och Oscar.
På lördagskvällen är det stort farvälpart. Gå ner i källaren och sup in det sista av de välanvända lokalerna.
På fredagskvällen är Wonk på Foxy i Köpenhamn. Festen arrangeras med GayMonkey Records som presenterar Dj >B>Melnyk. Dessutom spelar Vegas Rosa Lux och Minimal Martin. Shaniqua La Bouch och heta GoGokillar hetsar stämningen.
När klubben har sin fest i Malmö på lördagskvällen följer Melnyk med. Popgolvet sköts av Shaniqua och Francesca har karaokebaren igång.
Tjejfest på Indigo blir det lördag kväll med Matlida från Café Banjo som Dj. Alla tjejer, i den transbreda bemärkelsen, välkomna.
SLM har Sporttema på lördagskvällen. SLM är läderklubb för killar som är medlemmar.

GÖTEBORG
Gretas har fest fredag och lördag till 04 och på lördag kväll står Jakob på scen.
Gossip har fest till 03 på fredagar och lördagar och alla andra dagar till 01. Haket har öppet alla dagar utom söndag. På fredag tar SLM över källarplanet för fest. På lördag, som alla första lördagar i månaden, är det mixade goth-klubben Monochrome som har verksamhet i lokalerna.

STOCKHOLM
Club G har sina tre dansgolv igång med Warren Jon, Micke och DN PåStan-hyllade Pjotr bakom spelarna. Fest i fyra plan under värdskap av Mirre och Majsan.
På fredag är det även 90’s Twin Peaks-tribute på 90-talshyllande klubben. Partytältet har nypremiär med Gustav Gelin. Inne i Riddarkällaren spelar Anders Sewerinsson eurodisco medan Josefin Crafoord bjuder 90-tals hits på dansgolv två. Drugvärdinnorna Robert Fux och Farao Groth visar sin version av Twin Pieak.
SLM har baren öppen fredag med strikt läder. På lördag spelar Niclas Paus.
Lino utlovar en oförglömlig natt på lördag! ”Wicked Night” är den döpt till och klubben styrs av Anders, schlagern av Edward medan Katy tar hand om gården.
På lördag är det Preop som uppmärksammar modeveckan med tribut till alla fashionistas. Sköna Dr Beat spelar ”modemusik”. Var på plats i tid – klubben är mer än populär! Wiktor styr dörren och Sara baren.
Judit’s med mamma Roxy styr Nytorget tillsammans med Momma. Side Track med Ray-Ray gör Mariatorget till skönt gaydistrikt.
Torget och Leijonbaren gör att vi trivs i Gamla Stan (vi vill att Club Pigalle öppnar snart igen!) och Göken är orsaken till att vi älskar Kungsholmen!

LANDET RUNT
Uppsalaklubben Pink at Orange har fredag kväll besök av Klubb Idyll som tar med film och sina bästa DJs. RFSL Borås har sin klubb öppen med lördagsdisco till 02.00 på natten. RFSL Norrköping har pub-kväll fredag och i grannstaden Linköping står Jonas Gardell på scen lördag kväll. Ikväll fredag är det Växjö som gäller för Jonas. Pubkväll som vanligt hos RFSL Kristianstad fredag till 01.00

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2008-02-01 18:23:27