STOCKHOLM
Club G har satsat extra på electro-rummet längst ner och fixat om hela rummet där den sköna dansstilen levereras av Sanaz. På stora golvet är det Christer som spelar och RnB levereras av Dj Inca.
Fredag kväll alltså – dansparty i tre plan och barer i fyra plan!
Roxys klubblokal Judy’s arrangerar Lolita Ray och Michael Westerlund på fredagskvällen en ”melankolisk musikfrossa”. Start sju och entrén är 100 kronor.
Diamond Dogs är igång igen med sin show ”The Bitches are Back” på Blue Moon Bar. Showen börjar 21.30 och man kör den fredagar och lördagar fram till påsk.
På Pontus by the Sea körs den brittiska varietén Medium Rare. Eventuella barplatser finns att tillgå eller boka bord och käka till en galet uppträde! De spelar alla kvällar fram till 2 februari.
Fredag kväll har Openminded Club fest på Solna Krog. Mixat kinky/fetish mellan 22-03. Bondage-show med Tintomara Simone från Lash.
På lördag är det Lino som tar hand om nyavlönade gaypubliken. Klubben är JJs hemmaarena, Andreas har schlagern och Anders tar hand om gården.
SLM blir det klackarna i taket då Dj Pjotr styr lädergrabbarnas danssteg.
Göken, Leijonbaren med lördagsklubben Preop, Torget, Side Track, Momma och så klart Roxy lockar mingelfolk och partysugna.
På söndag kan man välja mellan flera kalas. Monday Bar har T-dancefest där det på tre dansgolv spelas trance, house och hardstyle av bland andra Alphazone, Johnny Boy och Fredrik Grass. Öppet 18-23 på Göta Källare.
Före tredje och – ännu så länge – sista gången har Clean Group söndagsfest på Operaterrassen med temat Barcelona Love. Dj är Marcus Ullmarker och performance levereras av Clean Dance Group. Öppet till 03.00. Och självklart har Patricia öppet sin ”klubb”. En lite annat sätt att säga gaykväll alltså.


John Eltong hos Wonk
MALMÖ
Wonk har på lördag kväll John Eltong som DJ på husgolvet. Poppen sköts av Maggie med temat ”Stock, Aitken & Waterman”. Belinda driver karaokebar.
Hos SLM är det Fotokväll på fredagen. Vem vet, kanske kan några av de nytagna bilderna senare skådas på Qruiser? På lördag är det klubbnatt och det utlovas nya filmer.


GÖTEBORG
Haket är igång fredag och lördag till 02.00. Gretas styr till 04.00 fredag och lördag och Gossip har portarna öppna till 03 på helgerna.
Queer har sin månadsfest med storpartaj fredag kväll. Temat denna gång är Karneval och Dj är Tonny från Köpenhamn. Sambagruppen Los Copihues hetsar upp stämningen. I schlagerbaren Dj Aron.


Mathias Holmgren i Västerås
LANDET RUNT
Polstjärnan och RFSL Nord har kalas på temat Black Devil lördag kväll. Discot igång 22-02. Dalarna Goes Gay har fest fredag kväll i nya lokaler. Intill Dalarnas Museum festar men med Dj Robert mellan 22-02 i Restaurang Kopparhatten.
Club KAK firar 2 år med Mathias Holmgren på scen! Dj är Jocke från SpringPride (snart i antågande). Missa inte att man numera kan fixa förköpsbiljetter via KAKs hemsida. Går även bra att köpa i entrén.
RFSL Borås har lördagsdisco med showgruppen Gay Lady’s på scen. Öppet 22-02. I Karlstad är det Club Zarah på lördagskvällen. Platsen är K6 och öppet mellan 21-01. Fredag är det pub på RFSL i Kristianstad.

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2008-01-25 17:25:47