GÖTEBORG
Inga extrafester men full fart på Gretas, Gossip och Haket.

LANDET RUNT
RFSL Borås har gaydisco lördag kväll och fredag är det Pub hos RFSL i Kristianstad





MALMÖ
Wonk är i Köpenhamn fredag kväll med Juanjo Martini från Madrid som gästande DJ tillsammans med Stockholms Micke Hi. Wonk håller till i gayklubben Foxys lokaler. PÅ lördag är man tillbaks i Malmö med samma program. Vilken kalashelg!
TomBoy har Nagisa Soldier på scen när man öppnar 2008 års queerfestande. Dj för Tomboy Crew med hjälp av Nagisa.
SLM har personalfest på lördagen vilket brukar innebära att det är full fart redan när gästerna kommer på palts klockan 22.00.





David Roiseaux spelar på G
STOCKHOLM
Roxy-klubben Judy’s har fredag kväll besök av Dj Antoine med rytmer från hela världen och på lördag är det Susanne Mobacker som spelar ”Homogayreggae”. Platsen är Närkesgatan vid Nytorget. I samma område ligger Mommas med restaurang och skön bardel.
Club G är det premiär för Dj David Roiseaux – på G alltså! – som levererar electro så det spritter i benen. Dj Inca sköter RnB-golvet denna fredagskväll och Dj Sound Factory har stora golvet. Fullt fart i barerna och garanterat en massa folk då G är ensam fredagsklubb i januari.
SLM har baren öppen fredag och på lördag är det Jörgen A. som spelar.
Lördag kväll återvänder Preop från Jul och nyårsferier. Dj Gusty får oss att tända till enligt temat ”Working Class”.
Lino har garanterat fullt med uppsättningen JJ i klubben, Andreas i schlagern och Katy på gården.
Göken har fredag kväll Jojje sin första spelning för året, nya och gamla godingar utlovas. Torget har Dj Beat på fredag och brunch för alla rea-fyndare på lördag och söndag från 13.00. Lördag innebär kalas på Roxy och Mommas och så självklart på allt skönare Side Track.
På söndag har Patricia kalas som vanligt och på Café Opera är det Barcelona-tema för Clean Group som fått upp Micke Hi från spelning i Köpenhamn och Malmö.

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2008-01-11 17:24:49