Nu den 28 december är det säsongsavslutning, vad minns du bäst från 2007?
– Det var nog kvällen när vi hade Fiesta España absolut! Ett kul tema som kändes uppskattat.

Ni har ju haft många kända gäster hos er vilken kommer du speciellt ihåg?
– Det var nog Carola när hon dansade till sin vinnarlåt. Det höjdes både en och annt ögonbryn den kvällen.

Ni kör även ett party nu på lördag i Helsingborg, vart då? Hur kommer det sig? Kan vi vänta oss fler städer under 2008?
– Det stämmer vi kör en fest på Wallmans/Golden Hits i Helsingborg för att jag alltid gillat den staden. Dessutom har jag många vänner där och tycker att skåningarna också skall få ha kul! Vad det gäller fler städer så får vi se. Det är alltid kul att göra vissa gästspel.

Vad har hänt med QUEER om säg tre år? Finns det kvar?
– Vi kör på så länge folk vill komma och festa hos oss. Vi trodde ju aldrig att vi skulle hålla på så här länge. Men det blir ju bara roligare och roligare för varje fest. Det är ju gästerna som gör att man tycker det är så kul att fortsätta.

Trivs ni i Göteborg? Vad tycker ni om Göteborgs gayliv?
– Göteborg är en lagom stor stad och gaylivet är helt ok tycker jag. Nu för tiden finns det ju flera klubbar att gå på samt ställen som har öppet varje dag. Före Millenniumskiftet fanns här bara mellan en och två klubbar och då oftast bara en dag i veckan.

Är det svårt att göra fester för gayscenen i Göteborg?
– Göteborgarna är positiva, glada partyfolk men blir mer krävande vad det gäller musik och uppträdanden nu när utbudet är större. Men det är ju kul att det finns att välja på. Alla kan ju inte gilla samma sak.

Ni har aldrig vunnit QX:s pris men nu är ni nominerade hur känns det? Kommer ni att vinna?
– Skratt… Det är jättekul att vara nominerad men största vinsten är ju att vi har så mycket folk som kommer på våra fester.

Vad är nu aktuellt på QUEER?
– Vi kommer att köra på med olika teman som vanligt men vill inte avslöja vilka ännu. I framtiden kommer man att kunna se kommande tema på vår hemsida mycket tidigare för dem som tycker det är kul att planera och klä sig och festa efter dessa. Samt kan jag säga underbara dragshowgruppen Champagne Safari kommer och besöker oss i Göteborg snart igen. Och det brukar vara ett uppskattat inslag.

Besök Queers klubb å Qruiser

http://www.qruiser.com/clubs/club.php?id=13074

Publicerad: 2007-12-27 18:12:32