STOCKHOLM FREDAG 21/12
Fredag kväll är det två gayklubbar som håller öppet.
Den tredje, Coco Loco, har stängt ikväll.
– Vi gör uppehåll under storhelgerna, berättar Navid för QX.se. När vi slår upp nästa år återkommer vi med.
Så ikväll är det klokt att hålla sig i området Slussen/Gamla Stan.
Club G bjuds det på ett hejdundrande Schlagerkalas på scen då covergruppen Schlagerfeber är på plats. På stora golvet spelar så Dj Sound Factory för de som inte får nog av schlager och house. Dj Dj Inca spelar RnB och i källaren står vackra Dj Pjotr för electrokaoset.
Club Pigalle har Dj Ruben som spelar fredag och även lördag. Missa inte att de numera även har öppet som café och lunch dagtid.
Undersköna Leonora har Grande X-Mas Party med fina julklappar till alla gäster. Kinks & Queens är klubben och vi kan verifiera att Leonora jagat stan runt för att hitta de bästa paketen.
SLM har baren öppen fredag för alla julstressade lädertomtar.
90’s har julfest på Riddarkällaren. På dansgolv 1 spelar Anders Sewerinson och på det andra golvet spelar festarrangörerna Leif Wademark och Anders Olsson.
Öppet vid Nytorget hos Momma och Roxy liksom Roxys källarklubb Judy’s. Vid Mariatorget hos Side Track och Gayshas hemmahamn Ray-Ray. I Gamla Stan hos Torget. Leijonbaren har julstängt till 7 januari. På Kungsholmen är det såklart Göken som gäller.

STOCKHOLM LÖRDAG 22/12
Julbök och julstök. Ta paus hos Café Pigalle som öppnar 11.00 eller Torget som slår upp portarna 13.00 och där Dj Anders spelar. Bägge ställena så klart öppna natten ut – Torget till 01 och Pigalle till 03.
På kvällen är det Christmas special edition på Lino. JJ spelar i klubben och Edward i schlagern.
SLM är det Niclas Paus som står för musiken.
Klubb Idyll firar in julen på ett queert sätt. Dj Yrla
och Dj Pjotr levererar musiken fram till 01.00 på restaurang Landet vid Telefonplan. ”Dansa dig till motstånd” är temat.
På Re:Orient är det Dj Ipek som ser till att få våra kroppar att röra sig extra.
Side Track utlovas att tomtenissarna skall jobba barbröstade. Allt för att göra gaygrabbarna på gott julhumör!
Öppet på Roxy, Momma och Göken. Då Leijonbaren har julstängt där det även juluppehåll för klubben Preop.

STOCKHOLM DAN FÖRE DAN
Brunch och mys på Torget och Club Pigalle.
Julöppet på kvällen hos SLM. Och på Patricia kan du fira in julaftonen till 03.00.

STOCKHOLM JULAFTON
RFSL Stockholm bjuder in HBTare till att gemensamt fira jul på Sveavägen. Klockan 14.00 öppnar man men ring och föranmäl dig.
Mer gaygalej kan man ögna sig åt om man är läderkille. SLM har öppet från 22.00 för alla som vill jämföra paket. Posithiva Gruppen har julöppet för hiv-positiva killar mellan 18.01.

STOCKHOLM JULDAGEN
Nu är det hög tid att skaka av sig fläsket. Legendariska Jonas Andersson öppnar därför upp East på Stureplan för sin traditionella julfest. Han själv och Dr Beat sköter musiken i lilla baren medan det blir ett Dj battle ”Wonderland Vs King Sling”. Öppet 23-03.
Monday Bar har sitt 15-årskalas på Juldagen. Man håller till på Göta Källare och har en Dj lineup som ser ut så här: Tatsumi Suzuki, Jace, Johnny Boy, Fredrik Grass, Jimmy L, Kambiz, Obelixx, Hodel, Nosram och Agazuto. Galakväll!
SLM har julöppet för grabbarna.
Club Connection uppstår igen och det blir julfest på H62 vid Mariatorget. Musik levereras av Dj Dj Inca och Dj Sound Factory. På juldagen har Torget öppnat igen och där kan du gosa mellan 18.01.

STOCKHOLM ANNANDAG JUL
Clean Group öppnar upp för en grandios julfest på Göta Källare. Musiken presenteras på stora golvet av Micke Hi och Niklas Paus. Andra golvet på entrévåningen utformas till ett Dj Battle mellan Dr Beat och MC Baddlover, det vill säga David Amberton och Petter Wallenberg. Som vanligt vid Clean-fester ett galant upptåg på scenen med Juan-Pedro och hans crew av sköna dansare.
Club Pigalle bjuder in till ett ”dansa bort julmaten partaj” med fitnessexperten Jimmy L. som Dj.
SLM har öppet såklart! Queer-mixade fetischklubben Dekadance har Fuck X-mas IV. Dekandent jul för fjärde året. Förköp rekommenderas!
Och barerna vaknar till liv igen; Torget., Roxy och Side Track. Gaysha på Ray-Ray har juluppehåll med själva RayRay är värd att besöka även om inte regnbågsflaggan hänger uppe alla kvällar.

MALMÖ
Wonk festar in julen på lördag kväll med Deejay Jonny på stora golvet och Francesca som kör karaokebaren. Popgolvet har tema Gwen Stefani presenterat av >B>Maggie.
Dagen innan – det vill säga fredag kväll är man i Köpenhamn med en fest i de nya lokalerna hos Foxy Club.
Hos Indigo är det julöppet Dan före Dopparedan.
SLM har haft stor julfest, men på lördag har grabbarna öppet igen på Ystadsgatan.

GÖTEBORG
Gossip har som vanligt öppet alla dagar i veckan från 18.00. På självaste Julafton öppnar man först 21.00 och håller på så länge det behövs!
Gretas har kalas fredag och lördag till 04.00.
På Juldagen öppnar Gretas upp för alla som behöver dans loss rejält. Öppet har man 22 till 05.00 och på Annandag jul är det onsdagsöppet som vanligt!
SLM har julöppet på lördagskvällen med julbord för 195 kronor (inklusive entré och öl). Eftersläppet börjar 23.00. Därefter håller Haket julstängt.

LANDET RUNT
Fredag kväll kommer Dj Ipek till Pink at Orange i Uppsala. Missa inte denna tunga dansfest!
RFSL Borås har stängt sina lördagar fram till den 5 januari. Istället har man på Juldagen öppet med temat White Party.
Club Zarah i Karlstad har Julfest och säsongsavslutning fredag kväll 21/12. 2 barer, 2 våningar och ett dansgolv.
RFSL Norrköping har puben öppen fredag kväll och på självaste Julafton har man arrangerat fest. Öppet 19-01 och alla uppmanas att ta med en julklapp (max 25 kronor). Och hos Kristianstads RFSL klubb Heaven är det pub lördag kväll.
Sist men inte minst har Gaygalenominerade Club KAK i Västerås stor fest på Juldagen. Djs är Pinta och Vuelta från Club Caliente i Stockholm. Dessutom blir det Karaokebar.

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2007-12-21 17:19:57