STOCKHOLM
Coco Loco kör en klubbkväll utan artister denna fredag. Däremot utlovas ”överraskningar hela kvällen” och IDOL-special. Musiken levereras av Micke Hi (house), Mackan (RnB/Schlager/Hits) och Dr Beat (Discobaren).
Club Pigalle är det konstnären och DJn Ruben Sznajderman (Dj TurkDisco) som spelar fredag och lördag.
Club G har Rainbow Sisters på scen fredag kväll med gästartist Sindre. Dj-uppställningen är: Dj Sound Factory på stora golvet, Dj Inca spelar RnB i panoramarummet och i källaren står Dj Pjotr för musiken.

SLM har barkväll på fredagen och på lördag kväll har Dj Pjotr förflyttat sig från Kolingsborg till läderklubben.
På lördag har dessutom Mr Leather Europe 2007, Martin Cedergren premiär för den show han skall turnera runt på Europas läderklubbar med. Vid halv tolv börjar han och showen pågår i ca 20 minuter.
– Jag hoppas det kommer mycket folk och tittar, säger han till QX.se. För nya är det ju dessutom ett bar sett att kolla in hur klubben är!
Nästa vecka är han hos SLM i Malmö och sedan bär det vidare ut i Europa.
90’s har fest på Riddarkällaren fredag kväll. Temat är Arkiv X och på de två dansgolven spelar Anders Sewerinsson respektive arrangörerna Anders Olsson och Leif Wademark. Robert Fux och Farao Groth är drugande värdinnor.
På lördag är det Lino som öppnar upp på Riddarkällaren och bjuder in till en ”Juicy Hardcore night”. DJ-uppställning: JJ i klubben, Edward i schlagern och på gården spelar Anders.
Combustion har Queerfest på Sodran bar med det brittiska bandet ”Jean Genet” på scen. D´Festen går under temat Queer Revolution och är dessutom 2007 års sista Combustionfest. Electro och Riot är musiken. Öppet 21-02.
Roxy med sin sköna källarklubb Judy’s har öppet fredag och lördag. Njut av god mat, skön stämning och cool musik! På andra sidan Nytorget är det Momma som regerar med kök och skön bar.
Vid Mariatorget härskar Side Track med en julutsmyckning som bara den är värd att besöka baren för! Runt hörnet ligger Ray-Ray där gayklubben Gaysha har öppet onsdagar, men där mix gäller alla kvällar. I stans skönaste lokal!
Viking Bears har på lördag kväll julbord på Icelander, båten som ligger till höger om Patricia.
I Gamla Stan är det Anna som spelar på Torget fredag kväll. Under lördagens brunch 13-18 är det Jeanette som står för musiken och på söndag har man brunch och ”Happy Sunday” från 18.
PreopLeijonbaren lördag kväll kör vidare i skön mixad fetischstil för alla smaker.
Göken med Dj Jojje och tema ”Guld Guld Guld” håller ställningarna tillsammans med grannkrogen Chakula på Kungsholmen. Kolla in all info i Gökens Qruiser-klubb.


Fallen Angels hos Greta på lördag
GÖTEBORG
GBC, Göteborgs björnklubb har pub fredag kväll på Haket/Castro. På samma plats är det öppet alla kvällar med mixad publik.
Mixat är det även på Gossip. Gretas har öppet som vanligt fredag och lördag till 04.00 om morgnarna. På lördag är det Fallen Angels som står på scen.


MALMÖ
Wonk har Salvation-fest på lördagen. The Oli & De la Torre från London sköter stora golvet. Popgolvet kör Army of Lovers-tema med Dj Maggie. GoGo-dansare från Clean Group hottar upp stämningen med Shaniqua la Bouch. Francesca sköter karaokebaren.
SLM har klubbkväll på lördagen.


Peter Jöback i Luleå
LANDET RUNT
Peter Jöback uppträder i Luleå fredag och lördag. RFSL Borås har discot igång till 02.00 på lördag. RFSLJönköping har kalas samma kväll och After Dark showar fram till och med lördag.
Jonas Gardell är i Norrköping lördag kväll och på fredag har RFSL puben öppen. Pubkväll är det även hos RFSL i Kristianstad på lördag kväll

http://www.qx.se/guide

Källa: QX Guide

Publicerad: 2007-12-07 15:24:08