På G ikväll:

Hur kommer det sig att du gästar Sverige?
– Jag är här för att promota mitt album ”Sinful Innocence” och min singel ”The naughty song”. Och så ska jag ju uppträda på Klubb G ikväll, vilket ska bli superkul!

Vad har du gjort sedan du kom?
– Jag har mest träffat press, men imorgon har jag dagen fri så då ska jag shoppa och kanske se nåt slott…

Beskriv din musik..?
– Jag inspireras av artister som behärskar många saker, som Madonna, J.Lo och Aaliyah. Jag skulle beskriva musiken som Pop-RnB.

Vad lyssnar d på just nu?
Ciara och Keisha Cole är artisterna jag lyssnar mest på just nu. Mycket RnB överhuvudtaget…

Din låt ”The Naughty Song” spelades i ”The L-word”…?
– Ja, ”L-word” spelas ju in i Vancouver, som jag ursprungligen är ifrån. Och låten gick väldigt bra på radio där. Så någon i produktionen hörde den och så hamnade den i serien och på soundtracket. Låten är med i en dramatisk scen där det är någon som är otrogen. Det är en fantastisk serie med bra skådespeleri. Som en lesbisk ”Sex & The City” ungefär. Jag uppträdde även på soundtrackreleasefesten i Los Angeles, och jag har aldrig sett så många snygga tjejer. Kaliforniens flator är heta!

Har du många flatfans?
– Ja, det tycker jag. Många hör av sig på myspace och jag älskar att uppträda på flatklubbar. Flator går ofta ut och lyssnar på musiken och njuter av atmosfären, det gör inte folk på straighta ställen.

Har du någongång känt dig dragen till kvinnor?
– Ja, absolut. Det är klart att jag har det. Men jag föredrar nog killar (skrattar). Men jag tittar nog mer på kvinnor än på män. Vi kvinnor har nog lättare att uppskatta en kvinnas kropp än vad männen har. Dessutom, ni är så snygga här i Skandinavien!

Har någon kändis raggat på dig?
– Ja, ett par stycken (skrattar). men du får inte ur mig vilka. Eller…jag kan säga att en är medlem i Backstreet Boys, och att vi var på dejt…

Vad gör du när du inte jobbar?
– Shoppar! Jag älskar att shoppa och H&M är en stor favorit. Och Top Shop! Jag har redan handlat massor här i Stockholm!

Det senaste sms:et du fick?
– Åh, kul fråga. Fast ett tråkigt svar: ”Hey babe. Make sure the musicvideo went well. Call me soon” från min tjejkompis Claire. Och det är dessutom gammalt eftersom min ”Blackberry” inte funkar här!

Vad ser du helst på teve?
– Jag älskar ”Greys Anatomy”. Och jag är löjligt förtjust i ”Americas Next Top Model”. Jag kan inte få nog av Tyra och Miss J. Och Jay Emanuel leder ju den kanadensiska versionen, och den är också jättebra. Mina favoritvinnare är Eva och Naima. Och så gillar jag ”Extreme Home makover”. Jag gråter konstant när jag ser det.

Vad läser du för tidningar?
– Åh, jag är en ”magazinejunkie” och prenumrerar på massor av tidningar. Bland annat Vogue, Cosmopolitan och ett shoppingmagasin som heter ”Lulu”.

Vad vet du om svensk musik?
ABBA känner jag ju till…och jag älskar Robyn! Jag såg nyligen en video med henne som var jättecool, ”Handle me”. Och Roxettes ”It must have been love” har jag ju hört. Den var väl med i ”Pretty Woman”?.

Och ikväll..?
– Åh, det är mitt först liveframträdande i Skandinavien så jag är lite nervös (skrattar). Men jag ska sjunga fyra låtar och det ska bli fantastiskt kul att träffa alla på G!

http://www.qruiser.com/clubs/club.php?id=97875

Källa: Cory Lee-klubb på Qruiser

Publicerad: 2007-11-16 17:00:00