Välgörenhet:

– En klassisk Hollywood-gala som trojansk häst i syfte att förmedla ett tungt budskap.
Så beskriver Peter Englund sin idé till den välgörenhetsgala i tre delar som kommer att hållas söndag den 2 december, dagen efter World aids day till förmån för Posithiva gruppens stödfond.
Peter, som tillsammans med Johanna Hellström (Mandus), håller i kvällen berättar att syftet är att bjuda på mer än en traditionell krogshow. Kvällen börjar vid 18.30 då bussar hämtar upp vid klarabergsviadukten och färden går sedan mot hemligt festplats där man tas emot av en cirkusliknande stämning. Bussarna har guider och redan under bussresan får man smak av vad kvällen kommer att erbjuda och parollen för aftonen är: Humor är bästa botemedlet!
En trerättersmiddag intas från ungefär klockan 19.30 och lättare och tyngre underhållning med oväntade inslag i matsalen kommer sporadiskt. Vid 21.30 sker transport till kvällens huvudhändelse, showen där artister som Shirley Clamp, Alcazar, Cirkus cirkör och Diamond dogs uppträder. Det blir roligt men inte flamsigt, underhållande men inte ytligt utan med allvar i botten och alla intäkter från kvällen går oavkortat till Posithiva gruppens stödfond. Peter Englund säger att an hoppas att showen (under ledning av diamond dogs) kommer att ge mycket skratt, lite eftertänksamhet och en hel del känslosamma stunder.
23.20 sker transporten tillbaka in till Stockholm.

Biljett köps för 500 kr på ticnet.se, för all praktisk information om evenemanget rekommenderas ett besök på www.diamonddogs.nu/wad

http://www.qruiser.com/clubs/club.php?id=97318

Källa: WAD-gala på Qruiser

Publicerad: 2007-11-03 00:00:00