MALMÖ
Regnbågsfestivalen är igång och inleds med en stor tjejfest på Indigo där Dragonkings står på scen och Djs blir Malinda Wrede och Femme Fatale. På Wonk på lördagskvällen är det Salavtion-fest där Elliot J Brwon och Mattias Dabo bägge från London-scenen är DJs. GoGo-folk från Clean-Group på plats och Wonk sköter schlagers medan Francesca sköter karaoken.
På lördagskvällen blir det dessutom Invigningsfest på Indigo med Deejay Johnny. Klubben Queer Base öppnar och markerar att årets Regnbågsfestival bjuder på en lång rad queer-inslag. På festen uppträder synthband som The Crashlanders och Le Muhr. Dansmusiken levereras sedan av m/koch Tiny Tony Tears & Slackers.
Läderklubben SLM har ett S.U.B. party på lördagskvällen. Öppet för män i dresscode och det är en bra idé att gilla techno, hard house och electro house då S.U.B. betyder dansklubb för män!
Vilken pangstart på festivalveckan! Mer än värt att ta en sväng om Malmö alltså!

Dj Pjotr på G
STOCKHOLM
Club G. spelar på fredagskvällen Dj Pjotr Electro i Basment-lokalen på Kolingsborg. På stora golvet spelar Warren Jon. Panoramabaren sköts av Lena och Alex där Dj Inca står för musiken.
Coco Loco har Danny på scen klockan 23.30. I övre baren är det Andreas Lundstedt som står för musiken medan Marcus Ullmarker fixar dansen på stora dansgolvet och Yakira spelar Dancehall, Reggeaton och RnB på lilla golvet.
Fredag innebär även att SLM Stockholm har baren öppen för medlemmar. På lördagskvällen spelar Geoff Gains. Och på Bysis är det Klubb Bysis fredag till 03.00.
Lördag är Lino öppet med JJ i Klubben, Edward i Schlagern och Katy tar hand om gården.
Preop har klubb på Leijonbaren där kvällens tema är ”Bäst klädda par” med tillägget ”enligt egen definition”. David Amberton är gäst-DJ och performance bjuds det självklart.
Mingel, bar och mat är det på Roxy, Göken, Side Track där olika DJs spelar på helgerna, Torget, som nu har brunchöppet för shoppingtrötta eller dagminglare och Momma.


Fashion Pack på Gretas Foto: Markus Persson
GÖTEBORG
Gretas har Fashion Pack på scen på lördagskvällen och Haket har öppet alla dagar, såklart även på helgerna. Liten skönt mingelkalas med sväng är det som alltid på Gossip Göteborg.

LANDET RUNT
After Dark står på scen i Östersund fredag och lördag. Hos RFSL Borås är det GayDisco lördag kväll. Jonas Gardell showar i Kalmar på fredag och Helsingborg lördag. I Helsingborg står samma kväll Magnus Carlsson på scen. RFSL Norrköping har fest på Seaside på lördag och samma kväll har RFSL i Kristianstad baren öppen.

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2007-10-19 14:32:13