PartyTips

STOCKHOLM
Fredag kväll är det Combustion-party (se tidigare artikel) på Kägelbanan. Öppet från 22.00.
Coco Loco har klubbkväll på Mango fredag kväll. Niklas Paus spelar på stora golvet och i det inre rummet är det Jesper Lögdahl som levererar schalgers och hits. På övre våningen som nu blir ”Discobar” med olika gästspelande kända gayprofiler är det David Amberton som sköter invigningen. Fri entré innan 23.00.
Fredag kväll innebär även kalas på Kolingsborg med Sonja Aldén på scen. Mirre och Majsan kör Club G vidare varje fredag. Ulrich Bermsjö har dock fått annat för sig. Förutom Sonja Aldén är det Dj SoundFactory på stora golvet, Christer Broman på mellanvåningen och Kornél Kovács på nedre golvet. Medlemskap krävs för att komma in på Kolingsborg. Du fixar det enkelt genom att maila namn, ålder och födelsedatum till [email protected].
Fredag kväll är det även 90’s på Riddarkällaren. Denna gång hyllas Kurt Cobain. Värdinnor är Robert Fux och Farao Groth. 90-talsmusik på dansgolven.
Vid midnatt öppnar Tête à Claques som hastigt och lustigt fick en ny festnatt på Chinateatern. Pjotr och David Roseaux levererar techno och annat dansant.
Fredag kväll kör även Bysis vidare med sin gayklubb, dock utan Intern-arrangörerna. Öppet till 03.00.


En ny klubb ser dagens ljus på lördag kväll. Jean Skarstedt med vännerna Sarah (i baren) och Wiktor (i entrén) öppnar Preop på Leijonbaren i Gamla Stan. Öppet 21-01.
Lördag kväll har SLM Stockholm Niklas Paus som Dj. På fredagskvällen är det bar för lädergrabbarna.
Lino. blir det 21-03 Anders i klubben, på gården Femme Fatale sin sköna blandmusik och Andreas sköter schlagergolvet.

Så gäller budskapet som alla helger (och dagar i veckan). Mumsa och mingla på Torget, Roxy, Side Track, Momma, Göken, Pappa Ray-Ray och Leijonbaren.

GÖTEBORG
Frdeag kväll är det GBC-pub, det vill säga Göteborgs björnklubb har pubkväll på Haket. HBT Göteborg, kompisgänget på Qruiser, har After Work-träff på Byns Bistro fredag kväll.
Fredagar ochlördagar är det Gretas Göteborg man går och dansar på! Fredag kväll är det oktoberfest. Ölen flödar och tyrolerhattar delas ut!
Ständigt öppet hos Gossip där det är 80-tals fest på fredagen liksom alltid öppet hos Haket

MALMÖ
Klubb Wonk intar Köpenhamn under fredagskvällen (se egen artikel). På lördag är man åter i Malmö och på Deep med nästan samma uppsättning som i Köpenhamn. På scen står Therese, Dj Per QX sköter stora golvet och Shaniqua La Bouch liksom Francesca och Vega sköter karaoken. I RnB-loungen finns de heta GoGo-killarna från Clean Group.
Fredag kväll är det Switch på Indigo.Klubben för män och kvinnor av alla kön.
Läderkillarna i SLM Malmö har temakväll på fredagen, Bondage och S/M. Dörrarna öppna till 23.00. Och på lördag kväll klubb-kväll.


LANDET RUNT
I Uppsala är After Dark på showbesök medan Peter Jöback är i Örebro och Jonas Gardell intar Skövde och Göteborg! Magnus Carlsson är igång med sin höstturné och befinner sig i Vimmerby på lördagskvällen.

Magasinet i Borås har disco 22-02. RFSL Jönköoing har fest på Club42 mellan 22-02. Fri entré är det innan halv elva.
Pubkväll hos RFSL Norrköping fredag kväll och hos RFSL i Kristianstad på lördagskvällen.

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2007-10-12 16:41:49