MALMÖ
Wonk har Magnus på huvudgolvet, Pop-golvet levererar Madonna-tema under Wonks ledning och i karaokebaren tampas Francesca med Vega. Mer info och kontakt med klubbfixarna via Klubb Wonk.
På Indigo är det tjejfest på lördagskvällen. Öppet som vanligt 23-03. Boka alltid in första lördagen i månaden för tjejfesterna! Tjejfest på Indigo
På läderklubben är det tema under lördagskvällen. Leather/MC betyder att läderställ av det tyngre och mer skyddande slaget välkomnas extra. Öppet för män och medlemmar i läderklubben.
SLM Malmö
Fika och mys på Café Banjo alla dagar i veckan!


David och Pjotr drar igång Tête à Claques på Chinateatern
STOCKHOLM
Fredag kväll blir storkalas för nya klubben G. Ulrich, Mirre och Majsan har putsat och fixat i de ganska slitna lokalerna på Slussen för att få stället i toppskick till kvällens premiär.
Premiärkvällen är alla dansgolven öppna: På stora golvet högst upp spelar Kornél Kovács, i mellanvåningen blir det ”Connection”-floor med SoundFactory (Emil Hellman och längst ner spelar Warren Jon. Ikväll är det öppen klubb men man gör klokt i att fixa medlemskap redan nu, då det sedan kommer bli medlemstvång för att komma in. Mer info kan du få via Gs Qruiser-klubb. Club G.
Ikväll är det även klart att Pjotr och David Roiseaux skall driva sin klubb Tête à Claques under hösten på China-teatern. Dörrarna öppnar midnatt och dansen är igång till 05.00. Technokids, sköna bögar, fräscha flator, straighta och alla andra är välkomna att dansa till ”massa bra techno, electro, bailefunk, maxxximal minimal och den bästa eurodansen från innan 93.” Mer info om Tête á Claques hittar du i deras Qruiser-klubb: Tête à Claques
Coco Loco är tillbaks på Mango efter att tjejklubben Gina var där förra fredagen. Två dansgolv, GoGo-folk och schlagerbar med tillhörande rökruta en trappa upp. På stora golvet spelar Micke Höög, lilla golvet Femme Fatale och på övervåningen Markus. Kolla in Coco Loco-klubben på Qruiser för info och kontakt med andra som hänger på Sveavägen fredagskvällar.
Coco Loco
Bysis Klubb driva vidare med gayinriktning fredagskvällar till 03.00. Tjejerna bakom Klubb Intern har valt att lämna, men baren är öppen och dansgolvet igång.
På SLM pustar man ut efter förra helgens enorma kalasande och hårda slit för alla frivilliga hjältar! Kvällens planerade BDSM-tema är inställt men det går bra att ha sådana aktiviteter för sig i alla fall. På lördag är det premiär på SLM för Dj Pjotr. Så vill ni kan ni spendera större delen av lördagen till att dansa till hans toner: först Tête à Claques till 05.00 och så SLM från si så där 23.00.
Mer info får man och snackar med andra medlemmar inför kvällen gör man enklast på Qruiser-klubben SLM Stockholm

På lördag är det Linokalas och de väljer att förlänga natten till 05.00. JJ spelar i klubben, Edward i schlagern och ute på gården är det Katy. Fullt och kö id midnatt, kom i tid. Tjatta med andra Lino-gäster och Lino-personalen via LINO CLUB STHLM 2007.
Ett hösttecken i tiden är att Torget nu i helgen börjar öppna redan 13.00 på helgerna. Tack, äntligen! Perfekt att pausa på under shoppingrundan och äta deras brunch. Kolla in aktuell info via Torget.
Förfesta eller få en munsbit även på Roxy, Side Track snygga Morfar Ginko/Papa Ray Ray där onsdagsklubben Gaysha håller till under ledning av Johanna Ray. Mer info på medlemssidan Ray-Ray, Momma, Babs bar och Kök och/eller Leijonbaren.
Shoppingfika rekommenderas på Chokladkoppen eller Copacabana.


GÖTEBORG
Klubb Fête har fest på lördagskvällen på Stars n Bars. Öppet 22-03 och temat är japanskt. Kids of the Ranch spelar medan det delas ut wasabi-ärtor. Dj är Imre och Pelle&Ike. Boka in höstens resterande kalas den 3 november och 1 december. Aktuell info och kontakt med Fete-folket via Klubb Fete på Qruiser.
På fredagskvällen är det kalas för Hundar, Homos och Hyndor på Röda Sten. Ett nytt koncept för hundar som tröttnat på partygalna hussar och mattar. Hundshow klockan 20.00 och därefter fest natten ut. Dj Annika Beats och Kent Vouti spelar. Hundshowen leds av Emily Bratt.
Castro har lagts ner men Haket består! Gayvänligt som alltid och öppet alla dagar 17 till 02. Och då och då blir det specialfester i lokalerna, det ser i alla fall björnar och lädergrabbsen till. Haket på Qruiser. Och eftersnack på klubben Castro
Gretas fyller snart 10 år (boka in den 3 november redan nu!) och har som alla helger full fart på fredagar och lördagar fram till 04.00 på morgonen. Kolla in ”Göteborgs största och mest Queerklubb” på deras Qruisersida Gretas Göteborg.
Gaysnälla och ofta gaytäta Gossip har Dj Aron varje lördag, schlager varje torsdag (jo det är gaytätt då också :-))). Öppet till 03.00 på helgerna, annars 01. Gossip Göteborg.
Apropå länkningar till Qruiser-klubbar som vi börjar med denna vecka. En av de mer ambitiösa klubbarna är Vad händer i Göteborg. Klokt att spana in den för dig som bor i stan eller dig som är passerar förbi.

LANDET RUNT
Fest i dagarna två blir det i Piteå. Fredag kväll från 21.00 är det Ungdomsfest på temat Extreme. RFSL UNGDOM NORD – AFTERSCHOOL. På lördagskvällen är det fest för alla i Polstjärnans lokaler, Polstjärnans vänner.
After Dark är på plats i Umeå i helgen. Fredag och lördag på Idun. Kolla mer om och diskutera Christer, Lasse och hela gänget på klubben After Dark. Jonas Gardell är på turné och befinner sig fredag kväll i Västerås och lördag kväll i Gävle på respektive stads Konserthus. Jonas Gardell, fansklubben på Qruiser.
RFSL i Södertälje har fest på lördagskvällen på Spinnrocken.
Gaydisco som varje lördag är det i Borås på Magasinsgatan. Förra lördagens besök av Belle blev en sådan succé att hon återkommer framöver – hintar Magasinets festfixare om. RFSL Borås-klubben på Qruiser. Fest blir det även i Norrköping på lördagskvällen. På scen står Sunset Bitches, ”stans snyggaste tjejer” som utlovar ”Glamour, humorchock och en jävla massa påhopp”. Mer klubb och festinfo och snack med andra NKP:areRFSL Norrköping. I Grannstaden Linköping är Peter Jöback på besök med konsert fredag och lördag. Peter Jöback är Fan-klubben på Qruiser där de hängivna möts och lägger upp egna bilder från sina möten med stjärnan.
I Kristianstad hålls puben öppet som vanligt lördagskvällar. I Växjö är det fest på lördagskvällen i RFSLs lokal Strawberry så som alla första lördagar i månaden. Innan har gaystudenterna förfest.
RFSL Kronoberg, Växjö gaystudenter.

http://www.qx.se/guide

Källa: QX.se Guide

Publicerad: 2007-10-05 13:27:27