22:00L Word

Ikväll torsdag 22.00 sänds det första avsnittet av L Words tredje säsong. Numera sänds programmet på TV 400 och ikväll är storyn denna:
Bette är på flykt från myndigheterna med sin dotter. Shane faller tillbaka i gamla ovanor men får en överraskning av sin pappas fru. Helena försöker lära sig leva utan sin mammas pengar, Max går med i en stödgrupp, och Kit har graviditetsproblem.

För de som inte, av någon kufisk anledning, följt serien bjuder TV 400 på följande resumé:
Den uppmärksammade amerikanska dramaserien
L Word från 2006 berättar historien om vad som händer när Jenny (Mia Kirshner), nyligen inflyttad till Los Angeles med stadiga pojkvännen Tim (Eric Mabius), helt plötsligt ifrågasätter allt som tidigare var viktigt och verkligt.

Genom sitt möte med det lesbiska paret Bette (Jennifer Beals) och Tina (Laurel Holloman) får hon plötsligt upp ögonen för en helt ny värld där kärlek och lust har en annan, mycket lockande innebörd. Hastigt förändras Jennys framtidsdrömmar, och hon är inte längre säker på någonting – inte ens sin egen sexualitet.
Huvudkaraktärerna i serien är paret Bette och Tina som börjar få problem i sin mångåriga relation, deras supersnygge vän Shane (Katherine Moennig), tennisspelande Dana (Erin Daniels), journalisten Alice (Leisha Hailey), den blivande skribenten Jenny och den mycket märkliga Marina (Karina Lombard). De är framgångsrika och säkra på sig själva och deras naturliga träffpunkt är Marinas café, The Planet.

Tredje säsongen består av totalt 12 avsnitt.
Vi kan även tipsa om att säsong 2 beräknas komma ut som DVD i maj och säsong 3 i sommar.

http://www.qruiser.com/clubs/club.php?id=36866

Källa: Tjatta om L Word på Qruiser

Publicerad: 2007-03-01 17:00:00