Miss Gay Sweden 2006

Nu har omröstningen till Miss Gay Sweden kommit igång. Av totalt 40 anmälda har nu tio stycken röstats fram via Club Connections hemsida.
De nio deltar vid festen på Kolingsborg den 2 augusti och en jury bestående av Caroline Giertz, Malin Halvarsson och riksdagsman Tasso Stafilidis (v).
Förutom titeln Miss Gay Sweden så kommer den kandidat som fått flest röster via Connections hemsida utses till folkets kandidat.

Här ser du alla deltagarna med länk till deras Qruiser-sidor där du kan få mer info om var och en.


Namn: Jessica
Qruisernick: Not A Sinner Nor A Saint
Ålder: 29
Bor: Farsta
Yrke: kundservice/försäljning på SJ
Därför bör jag bli Miss Gay Sweden: Vill framstå som ett gott exempel för andra och ge flator mer utrymme, vi ska synas MER!


Namn: Aleksandra Ekstrand
Qruisernick: Alekz
Ålder: 18
Bor: Fittja
Yrke: Försäljare/Försäkringsförmedlare/Student
Därför bör jag bli Miss Gay Sweden: Miss Gay ska vara ansiktet utåt för att representera oss flator för omvärden som inte är insatta.Då är det viktigt att ha lätt för ett leende men framför allt visa ödmjukhet och ha ett stort hjärta för att få bort den s.k. flatnormen som kan uppfattas lite hård och egensinnig. Den personer ska hjälpa unga och osäkra individer att bli trygga i sig själva bara genom att vara sig själv. Jag tycker att jag ska bli Miss Gay för att jag har dessa egenskaper, jag har stort hjärta och har humor, älskar människor i alla dess former. Kärleken tillhör alla!


Namn: Malin Rosén
Qruisernick: UndercoverAngel
Ålder: 31
Bor: Harbo
Yrke: Jag har haft eget åkeri men nu förtiden pillas det bara navelludd i soffan medans jag käkar punschpraliner o ser söt ut..
Därför bör jag bli Miss Gay Sweden: Jag ska självklart bli Miss Gay 2006. Finns liksom inget annat val. Skojar bara lite , det finns ju nio andra kandiater som oxå passar bra. Jag är glad, öppen, positiv o underbar. Precis så som en Miss Gay behöver vara.. Ett nice ansikte utåt o då syftar jag inte på att jag skulle vara snyggare än någon annan eller så utan mer på det ovanstående jag skrev. En positiv spirit liksom. Insidan är så mycket viktigare än utsidan and trust me insidan har jag så det räcker o blir över. Mera Malin till folket. Fram för mer flator i samhället. Vi är inga weirdos eller konstiga typer, vi existerar, vi finns o vi behöver visa det mera


Namn: Malin Liljendahl.
Qruisernick: Sugarhigh
Ålder: 18 år
Bor: Kopparberg
Yrke: Undersköterskestuderande.
Därför bör jag bli Miss Gay Sweden: Jag tycker om att stå i centrum, men är samtidigt ganska blyg, så jag ser tävlingen som en jättestor utmaning. Sen för att det är en kul grej.


Namn: Stina Engström
Qruisernick: Stinuren
Ålder:27 år
Bor: Högdalen
Yrke: Snart egen företagare, annars hängiven diskare på connection när jag inte jobbar som vårdare eller massör.
Därför bör jag bli Miss Gay Sweden: Jag borde bli Miss Gay då jag gör flatvärlden lite angenämare att vistas i..! Jag är grabbig utan att vara butch och kvinnlig utan att vara femme. Är en äkta linslus som vill höras och synas mest hela tiden med en positiv inställning som jag gärna delar med mig av. Jag blir en bra representant för alla flator där ute då jag har något de flesta kan känna igen sig i.


Namn: Malin Strömstedt
Qruisernick: Ahdela
Ålder: 27
Bor: Gustavsberg/ Värmdö
Yrke: Elevassistent på ett gruppboende för funktionshindrade ungdomar
Därför bör jag bli Miss Gay Sweden: Jag bör bli Miss Gay för att jag vill visa ”världen” att alla flator inte har kort hår, är butchiga och passar in i en ”mall”. Att man faktiskt kan se ut precis hur som helst utan att passa in i flatvärlden. Får höra nästan dagligen att jag inte kan vara lagd åt det håller för jag ” inte ser inte ut att vara sådan”. Vore bra för ”världen” att se att även en flata kan passa i Slitz (och att de faktiskt inte är iq befriade heller).


Namn: Romina Eserberg Benchimol
Qruisernick: Agua y Amor
Ålder: 23
Bor: Tyresö
Yrke: Cafe ansvarig
Därför bör jag bli Miss Gay Sweden: Alla är sin egna Miss Gay, alla är vackra men alla kan ju inte vinna, någon måste representera alla fina flator i Sverige.
Jag ser bra ut, har charm, är kvinnlig och skulle passa perfekt som Miss Gay. Har så mycket att erbjuda och ger mig själv till 100%. Jag är galen men oxå samtidigt lugn, vet hur jag ska balansera mellan rätt och fel.


Namn: Maureen Melencion
Qruisernick: ZOOO
Ålder: 22
Bor: Stockholm
Yrke: Marknadsundersökare
Därför bör jag bli Miss Gay Sweden: För att jag känner att jag är en bra förebild. A touch of taste och är något mittemellan. And then I would like to save the wales and bring worldpeace!


Namn: Anna-Maria Chaliazi
Qruisernick: spunk
Ålder: 33
Bor: Hägersten
Yrke: Behandlingsassistent
Därför bör jag bli Miss Gay Sweden: Har inget behov att och bli Miss Gay, Sandra anmälde mig. Anledningen till att jag inte hoppar av är att jag ser det som ett test för min inre utveckling, då jag är skräckslagen för att så i rampljuset!


Namn: Sandra Nynäs
Qruisernick: Rhiannon
Ålder: 22
Bor: Tyresö
Yrke: Bartender
Därför bör jag bli Miss Gay Sweden: Jag vill vinna Miss Gay för att visa att det finns fler typer av flator, inte bara den sterotypa butchflatan eller anarkafeminister. Sen blandar jag otroligt goda drinkar som kan få en del flator på fall!

http://www.clubconnection.nu/

Källa: Rösta på Connections hemsida

Publicerad: 2006-06-20 12:00:00