Mr Man

Carolina Gynning var konferencier vid deltävlingen Sveriges Man och hölls på restaurang Hantverkaren i Köping den 4 november. Under den timmeslånga roliga showen bjöd deltagarna på olika momentet. Två medlemmar på Qruiser var med och de engagerade och charmade publiken med förhoppningen om att vinna titeln och få delta i Man Hunt International som Sveriges representanter! Den 30 mars 2006 blir det final.
De två Qruiserkillarna var Robin Gustafsson ”Constricted affliction” och Viktor Magnusson ”vad heter du på…” och jag passade på att ställa några frågor till dem under tävlingen.
– Robin, hur känns det, nervös??
– Jo mycket, trots att jag har tävlat förut och vunnit tredje plats är jag jättenervös över att vara på scen igen med alla dessa glada personer i publiken som skriker.?Robin är superstressad när jag pratar med honom och byter om till badkläder för att kunna visa vad han går för! Med sin bästa leende hälsar han publiken och går ut på scenen!?Viktor är den andre tävlande, han är bara 20 år, men så kär som han är vill han vinna.?
– Varför tävlar du Viktor?.?
– För att det här kan vara skoj och jag vill verkligen visa att jag kan göra det!?
– Är du nervös??
– Ja det är jag, men det hjälper mig att stå på scenen, det är en del av själva tävlingen, säger han med ett härligt leende som charmar både mig och publiken! ?
De två kom till slut på delad fjärde plats. Vann gjorde Martin Carlberg som därmed går vidare till semifinalen på Viking Line den 1 december.

Besök även Anna-Maria Lindqvist Arrues ”4Ever” sida på Qruiser.

http://www.sverigesman.se/

Källa: Läs mer om Sveriges man

Publicerad: 2005-11-11 13:34:40