Efter att ha varit stängt under förmiddagen har två nya funktioner lagt till på Qruiser.
– Vi öppnar nu för möjligheten att blogga på Qruiser och som en kul feature så kommer alla medlemmar att kunna starta egna omröstningar, berättar QX förlagschef Jon Voss.
Sedan lång tid har medlemmarna på Skandinaviens största community för hbt-personer haft en enkel bloggfunktion i form av dagbok. Dagboken har varit populär med många spännande och kreativa medlemmars inlägg trots att den har haft tydliga begränsningar vad gäller funktionalitet och för att det som förmedlats inte har kunnat läsas för icke inloggade.
– När vi nu släpper vårt bloggverktyg, version ett, så öppnar vi för första gången upp möjligheten för medlemmar på Qruiser att presentera sig även utanför communityt, säger Jon Voss. Förutom möjligheten att synas och profilera sig ännu bättre på själva communityt som idag har nära 107 000 aktiva medlemmar så möjliggör vi nu för de som önskar att öppna upp för kommunikation över hela internet. Detta är ett av våra steg för att ytterligare stärka vår plats som socialt media och kommunikationsplattform för gay- och hbtq-världen.
Bloggarna på Qruiser släpps från start i alla sex språkversioner som Qruiser idag finns i. I version ett finns de flesta basfunktioner för bloggar med, och därefter kommer QX att steg för steg bygga ut funktionaliteten för att öka möjligheterna för medlemmar att kunna profilera sig och kommunicera.
Nya inlägg liksom olika topplistningar presenteras inne på Qruiser liksom på Qruisers startsida. I takt med att bloggarna kommer igång så kommer ett urval att de mest intressanta att lyftas fram på Qruisers olika startsidor liksom på QX.se.
Samtidigt med att bloggarna släpps kommer nu även omröstningar att kunna startas av alla medlemmar.
– Möjligheten att ställa frågor är en kul och efterlängtad funktion som nu kan startas såväl i bloggarna som av medlemmar för att lägga ut på sin egen sida, i diskussioner, på klotterplank och i sina egna klubbar.
För att starta blogg och omröstning krävs att man är medlem på Qruiser.
Läs mer om bloggarna på Qruiser informerar.

Mer om Qruisers bloggar, version ett:
Starta din egen blogg och administrera den via Qruiser. Eller anmäl din redan befintliga blogg och välj om du vill flytta den till Qruiser eller länka till den via din Qruiser-sida.
• Du får din egen adress http://blog.qruiser.com/bloggnamn
• Välj vem som ska kunna läsa din blogg – hela världen eller bara Qruiser-medlemmar
• Låt dina besökare kommentera dina inlägg – och välj själv om du vill förhandsgranska eller bara låta vissa kommentera
• Visa ditt senaste blogg-inlägg på din Qruiser-sida eller i Qruiser spotlight
• Dela upp dina inlägg i kategorier och taggar (sökord)
• Bjud in fler Qruiser-medlemmar att skriva och/eller administrera bloggen.
• Anpassa utseendet på bloggen med hjälp av färger, typsnitt och logotyp.
• Låt medlemmar digga din blogg och få notifieringar i sin Qruiser-meny så fort du skrivit ett nytt inlägg.
• Du kan starta upp till 3 olika bloggar.