Partypojken och Junior tycker det bästa med Lino är att Pia står i dörren, ”ja och när Johan är Dj förstås” och ”inte förglömma Bernhard och Tobbe”.


Zozo, Claudia, Linda och Jane dansade loss på schlagergolvet. Dom gillar Lino för ”där kan man vara sig själv och att det är massa trevliga gäster”. Fast allra bäst kommer Lino att vara då Linda och Jane gifter sig enligt Linda.


Richard ”Raad” och Mats gillar Lino för det är ett roligt ställe med trevlig personal.


Jo och Mälarpaviljongens Anders Karlsson tyckte kvällen var lite extra rolig för att Charlotte Perrelli uppträdde. För övrigt tycker dom att Lino är lite av en kultinstitution i gayvärlden.


Systrarna Blomstedt – Maggie från Umeå, Amelie från Växjö och Carolin från Sundsvall hade samlats i Stockholm för att fira Maggies födelsedag. Det var första gången systrarna var på Lino och det var ett önskemål från Maggie att gå dit och fira.


Jörgen Andréasson spelade i klubbrummet


David och Dennis såg fram mot att Charlotte Perelli skulle uppträda. De gillar Lino, dels för att det är just ett klassiskt gayställe och för den trevliga publiken.


Micke älskar Lino för dess fina bekväma toaletter.


Micke och Jocke gillar Lino för den sköna stämningen, musiken och drickat.


Dj Andreas spelade i schlagerbaren.


Thommy, Magnus, Axel och Johan. Axel gillar Lino mest för dom spelar mycket Carola i schlagerbaren även om Johan tycker Charlotte Perelli är mycket bättre.


Efter sitt framförande på Lino så låter hon hälsa alla på QX att det var en underbar känsla att sjunga Hero för första gången utanför schlagerscenen och speciellt med en sån underbar och älskvärd publik som Lino bjöd på.

Lino-klubb på Qruiser

http://www.qruiser.com/clubs/club.php?id=93818

Publicerad: 2008-03-10 10:02:25