Inför årets Stockholm Pride lanserar festarrangören Navid Kabiri ett nytt evenemang. One Voice Stockholm Pride är en talangtävling för dig som vill bli Sveriges nästa stjärna!
Du deltar i sångtävlingen genom att senast 17 juli skicka in en högst 1 minut lång musikvideo till One Voice-mailadressen, klicka här.
Efter en utgallring kommer tio videos att den 21 juli publiceras på QX.se och så börjar omröstningen via SMS. En omröstning som pågår fram till den 28 juli, mitt under rinnande Pride-vecka!
Därefter är det den eminenta trippeln Jenny (Velvet) Pettersson, Sean Kelly (artist och sångpedagog) och Linda Bengtzing som väljer bland de tre videos som fått flest röster och den 1 augusti, efter paraden, kommer vinnaren att få sjunga en juryvald låt på Stockholm Pride stora scen!
När du mailar in din 1-minutersvideo så skriv även med namn, ort, telefonnummer, ålder och skicka med en bild på dig själv.
Hallå Idol – nu jäklar blir det konkurrens om landets sångstjärnor! Vem vet, tredje platsen kanske tas av den som blir vår nästa MumsMums!