– I samråd med Stureplansgruppen kommit fram till att vi ska avsluta vår reguljära verksamhet, berättar Peter Sandkvist som tillsammans med Kent ”Bernhard” Bernhardsson drivit klubben Honey i lokalerna Magenta på Regeringsgatan.
– Både vi och Magenta har andra konceptuella idéer på gång så vi kände alla att det var en bra tidpunkt att avsluta nu, berättar Bernhard vidare.
De två har efter att Kolingsborg stängts på grund av Slussenbygget stått bakom fredagsklubben Candy på Le Bon Palais och så den mer house-inriktade lördagsklubben Honey.
– Vi kommer att jobba vidare ihop med andra koncept för lördagar som vi kommer att gå ut med inom kort men som då kommer att vara i ett annat format och då även i andra lokaler, berättar Peter.
– Vi kommer även att fortsätta ett tidigare samarbete med andra arrangörer för de nya satsningarna som vi kommer att göra, fyller Bernhard i och berättar att mer information kommer inom kort.
Honey stänger med omedelbart verkan och de två hänvisar gästerna till SLMs årliga stora fest som hålls på lördag i Slakthusets lokaler.
– Vi tänker istället passa på att besöka Baltic Battle för en gångs skull nu när vi inte är upptagna med att jobba på den festen, säger Peter. Vi hoppas på att kunna träffa alla våra sköna gäster där istället till helgen och kunna unna oss tiden att ta en drink med alla då istället.
Och fredagsklubben Candy driver de vidare som vanligt.