Finskspråkig kundtjänstmedarbetare
Du är ansvarig för vår first-line support och kommunicera främst skriftligen med våra kunder och medlemmar på finska, svenska och engelska. Vi ser för oss att du har finska som modersmål och talar god svenska och engelska. Kan du förstå danska eller norska är det ett plus men inget krav.

Tjänsten är heltid och är förlagd till QX Förlags kontor i Stockholm. Visst arbete är förlagt till kvällstid och helger enligt schema och kan göras på distans.

För att komplettera nuvarande personalsammansättning ser vi gärna kvinnor som sökande. Körkort är ett plus men inte ett krav. Företaget har kollektivavtal. Tillträde är snarast och vi praktiserar provanställning med möjlighet till fortsatt fast anställning. Fast lön.
Ange löneanspråk i din ansökan.

I arbetet ingår
• Ansvar för löpande support och abusehantering på vårt community Qruiser.
• Översättning svenska/finska på Qruiser, Gaymap och QX Shop och vid behov i övrig verksamhet.
• Ansvar för att packa och skicka varor och hantera returer för QX Shop.
• Hjälpa till med att organisera lager, inleveranser, inventera samt kontinuerligt förbättra presentation av varor i produktkatalog.
• Ansvar för kundsupport/information och uppdatering av QX GayMap Online.
• Ansvar för prenumerations- och distributionshantering, tidningen QX.
• Ansvar för genomförande av utskick i samband med QX event.
• Proaktivt arbeta att förbättra QX tjänster genom att sammanställa förslag och idéer.

Skicka ansökan till [email protected]. Märk med ”kundtjänst”. Ansökan skall vara QX tillhanda senast 2015-03-31. Eventuella frågor kan besvaras av VD Jon Voss på [email protected].

—- —- —-
QX Förlag grundades 1995 och har idag 7 anställda. Vi ger ut tidningen QX, kartan QX GayMap Stockholm, nyhetssajten QX.se liksom QX.fi med nätguiden GayMap, driver communityt Qruiser, säljer regnbågsprodukter i QX Shop och deltar även några gånger per år på festivaler med den. Vi arrangerar årligen en egen Gaygala och flera event. Förlaget är engagerat i gay/hbtq-samhället varför det är ett stort plus om även du har kunskap om och har ett engagemang för att bidra till dess utveckling.