Här kan du ladda ner QX november 2014 som PDF

Paradise Hotel är ett av höstens absolut mest populära och omdiskuterade program och vi tog ett snack med två av programmets stora profiler, Eric Hagberg och Smail Alihodzic. De bjöd på sig själva både i text och bild.
QX November innehåller även IdolFanny, stort matspecial, Lesbos, dragspecial och så vill Måns Zelemerlöw be om ursäkt.

QX NOVEMBER

Populärast i paradiset
Alla snackar om Paradise Hotel just nu. TV3:s reality lockar hundratusentals tittare och deltagarna har blivit stjärnor med massvis av fans som följer dem på sociala medier. Två av höstens hetaste paradisprofiler heter Eric & Smail. Vi plåtade dem som vi är vana att se dem i tv. Typ.

”Jag passerade gränsen på så många sätt”
Den 3 februari gjorde han supersuccé som värd för QX Gaygala. En månad senare pratade han om homosexualitet i samma andetag som onaturligt och avvikande. Måns Zelmerlöw vill än en gång be om ursäkt.

Fanny Girl
Fanny de Aguiar förgyller den här Idol-hösten för oss. Vi vill så klart veta hur hon upplever Idol-cirkusen, kritiken och få lite mer info lite mer om dom där nattliga besöken…

Anna bossar på Urban Deli
Först öppnade de på Nytorget i Stockholm. Sedan i Sickla. Och i
Moodgallerian. Nu har Urban Deli slagit upp dörrarna för sitt fjärde ställe, denna gång på Sveavägen. QX har träffat Anna.

Dramatiska Duo Raw
Det är omöjligt att ha missat Duo RAW om man inte levt under en sten det senaste året. Den extravaganta duon har nämligen synts i de flesta HBT-sammanhang på sistone och mer lär det bli..

Lesbos
Flatornas super-ö är klart värt ett besök. Häng med QX Jessica Lundgren på en solsemester med regnbågskant.

Dessutom har vi testat fem bruncher i Stockholm, träffat Jari Ketola som ska tävla i Eurogames 2015, recenserat Beatrice Elis efterlängtade platta och mycket annat. Ladda hem QX november NU!