Ms, Henrik, berätta om tanken med videon!
– Det coolaste med musikvideor är när jag är så snygg som jag vill vara och så ful som jag egentligen är samtidigt. En rörlig bild kan ju få fram det på ett annat sätt än en stillbild som ofta ljuger. Bullshit Baby är den överlägset bästa musikvideon som jag syns i. Den identifierar det många känner inför mig och alla som är som jag, och den visar vi hanterar det. Med en knytnäve på läpparna och ett leende i byxfickan. Den är snygg, sexig, fet och bäst.

Vilka är personerna i videon?
– De som är med i videon är perfekt blandning mellan skådespelare, modeller, dansare, vänner, fiender och dagdrivare. Alla har gått igenom en 1-årig utvalsprocess med fyra delintervjuer och gruppsamtal samt en psykologisk utvärdering. Jag vill inte ha med några normala personer i mina videor.

Vad handlar Bullshit Baby om?
– Det är alltid ganska värdelöst när artister berättar vad deras texter handlar om, det går emot poängen med att skriva text. Vad som är bra eller dåligt är extremt subjektivt och jag vill inte förstöra någons hat eller kärlek till Bullshit Baby. Men sen är det ju även så att just den här låten är ganska straight forward, det är enkelt att hänga med. Så jag kan säga att den handlar om våld, rättvisa och sex.

Läppstiftet är ditt signum, vad är favoriten just nu?
– Jag är en sucker för starkt, rött läppstift. Det senaste har jag bara använt min egna kollektion ”On everybody’s lips” som finns att byta till sig på mina spelningar. Till exempel den 24 oktober på HAK i Göteborg eller 31 oktober på Debaser Medis i Stockholm!

Ditt artistiska uttryck är väldigt queer, håller du med och hur
föddes Ms Henrik?

– Absolut. Ms Henrik är för mig fler tillfällen till att sminka upp sig och vara så snygg eller ful som jag känner för att vara just då. Jag har alltid varit Ms Henrik men som just artist föddes jag någonstans mellan skammen och hybrisen.